Vanliga frågor om Bravida Arena

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi brukar få inför evenemang på Bravida Arena.

Hur tar jag mig till arenan?

Vi uppmanar dig att cykla, gå eller åka kollektivt till evenemanget om du har möjlighet. De närmsta hållplatserna är Wieselgrensplatsen och Rambergsvallen. Hitta den bästa resvägen med hjälp av Västtrafiks reseplanerare.

Var kan jag parkera?

En allmän parkering finns tillgänglig i anslutning till Bravida Arena. Skulle den vara full rekommenderar vi dig att parkera på Volvo Lundby eller Backaplan.

Hitta närmsta parkering.
Se aktuellt trafikläge.

Hur är tillgängligheten?

För dig med rörelsenedsättning finns rullstolsplats längst fram i mitten på sektion E. Vid sektionen finns även tillgänglighetsanpassade toaletter samt en kiosk. Rullstolsplatserna bokas via BK Häcken.

Läs mer om den fysiska tillgängligheten på Bravida Arena i Tillgänglighetsdatabasen.

Med hörslinga-funktionen i vår app Got Event Tillgänglighet kan du få förstärkning av arenaljudet. Vid vissa matcher erbjuds även syntolkning. Information om vad som erbjuds på matchen du ska gå på hittar du direkt i appen eller på evenemangssidan för matchen. Du hittar evenemangssidan bland våra kommande evenemang.
Appen laddas ner via Google Play eller App Store.

Vad finns det för matutbud?

På Bravida Arena finns flera stycken kiosker och Food Trucks som erbjuder mat, snacks och drycker. På sektion G hittar du även Getingbaren och bakom sektion D hittar du Häcken Bar.

Notera att du inte får ta med egen mat eller dryck in på arenan.

Får jag ta med barnvagn?

Det går bra att ta med barnvagnen till Bravida Arena, men den får inte tas med upp på läktaren. Vår rekommendation är att du ställer barnvagnen under läktaren och låser fast den med medhavt lås.

Får jag ta med kamera?

Mobilkameror och små kompaktkameror är tillåtna, men systemkameror och annan professionell ljud- och bildinspelningsinstrument får inte tas med in på Bravida Arena. Avser du att använda bilderna för kommersiellt bruk måste du vara ackrediterad fotograf under evenemanget.

Får jag ta med min hund?

Nej, tyvärr inte. Endast ledarhundar är välkomna på Bravida Arena.

Finns det garderob?

Nej, det finns tyvärr ingen garderob på Bravida Arena.

Vilka sektioner har tak?

På Bravida Arena är alla platser under tak, men det är ingen garanti för att slippa att bli blöt vid regn och hårda vindar.

Finns det gratis wifi?

Ja, det finns ett gratis wifi på arenan som heter @fotboll. Du registrerar ett användarkonto vid ditt första besök och därefter kommer du att kopplas upp automatiskt vid framtida besök.

Jag glömde kvar något på arenan – vad gör jag?

Kontakta oss på eventinfo@gotevent.se så hjälper vi dig vidare.

Hur arbetar Got Event med säkerheten?

Tryggheten för besökarna på våra arenor är alltid en prioriterad fråga.
Det är arrangören som har huvudansvar för säkerheten inför och under ett evenemang. Vi arbetar tätt tillsammans med arrangören och berörda myndigheter inför och under varje evenemang.

Hittar du inte svaret på din fråga? Mejla oss på eventinfo@gotevent.se så hjälper vi dig. Vid biljettfrågor hänvisar vi till aktuell arrangör.