Besök arenan

Här hittar du information om arenan innan du ska besöka oss. Varmt välkommen!

Hur arbetar Got Event med säkerheten på sina arenor?
Tryggheten för besökarna på våra arenor är alltid en prioriterad fråga. Exakt hur vi arbetar med säkerheten är tyvärr ingenting som vi kan kommentera.
Det är arrangören som har huvudansvar för säkerheten inför och under ett evenemang. Vi arbetar tätt tillsammans med arrangören och berörda myndigheter inför och under varje evenemang.

Finns det någon åldersgräns på Gamla Ullevi?
Gamla Ullevi har inte någon fast åldersgräns. Om särskild åldersgräns gäller är det arrangören som valt detta. Se under respektive evenemang.

Får jag ta med egen mat och dryck till arenan?
Nej, det är inte tillåtet att ta med sig egen mat, dryck, godis eller liknande in på Gamla Ullevi på grund av vårt avtal med vår restauratör. I våra kiosker kan du handla korv med bröd, hemlagat mos, läsk, godis, kaffe, choklad mm.

Får jag ta med mig min hund?
Nej, tyvärr inte. Endast ledarhundar är välkomna på Gamla Ullevi.

Vad får jag inte ta med mig in på arenan?
Det är givetvis inte heller tillåtet att ta med sig några former av vapen eller andra föremål som skulle kunna användas som vapen, t.ex. paraplyer. 

Får jag ta med mig kamera in på Gamla Ullevi vid evenemang?
Systemkamera eller annan professionell ljud- och bildinspelningsinstrument får inte tas med in på arenan. Mobilkamera eller liten kompaktkamera är tillåten. Avser du att använda bilderna för kommersiellt bruk måste du vara ackrediterad fotograf under evenemanget.

Var kan jag parkera nära Gamla Ullevi?
På Gamla Ullevi evenemangssidor finns menyalternativet ”Hitta parkering” under rubriken "Evenemangsinformation". Denna länkar till P-bolagets funktion, "Hitta parkering".

I närområdet finns Heden och Femmans Parkeringshus. Ullevigaraget är för det mest avstängt under större evenemang på Ullevi. För att kolla övrig parkeringstillgänglighet samt aktuellt trafikläge, klicka här.

Finns effektförvaring på Gamla Ullevi?
Nej, tyvärr. Vi hänvisar till centralstationen där det finns låsbara skåp.

Då våra arrangörer varierar från att vara fotbollsklubbar och Svenska fotbollsförbundet, till andra externa samarbetspartners, kan även ovan bestämmelserna för vad som gäller under den specifika evenemangsdagen variera.

För att ha full koll på vad som gäller under det specifika evenemanget hänvisar vi dig därför även att gå in under fliken evenemang och sedan välja det evenemang du valt att besöka. Där publiceras alltid eventuella särskilda bestämmelser som gäller för det specifika evenemanget.

Hittar du inte svar på din fråga? Mejla oss på eventinfo@gotevent.se så hjälper vi dig gärna.