A Grand X-mas

Scandinavium
635 - 1255 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Glittrande julkonsert med Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvist

I december står Carola Häggkvist och Måns Zelmerlöw på Scandinaviums scen med julkonserten A Grand X-mas. Tillsammans kommer de ta med publiken på en musikalisk resa i julens tecken och fylla arenan med värme och julkänsla.

Carola är svensk jul personifierad. De senaste åren har hon gjort succé med egna julkonserter i Stenige Slottslada och tidigare har hon gett ut både en julbok och flera album med fantastik julmusik. På Scandinavium har hon spritt magisk julstämning med showen "White Christmas" tillsammans med Tommy Körberg och "Jul i Betlehem". Nu kommer hon tillbaka till arenan tillsammans Måns Zelmerlöw, som även han håller julen varmt om hjärtat. 2018 var han en av artisterna i Vintergalan på Scandinavium och senast vi såg honom i julsammanhang var i hans julshow på Grand Hôtel i Stockholm.

Tillsammans med ett trettonmannaband kommer Måns och Carola att bjuda publiken på en glittrande och elegant julkonsert med extra allt. En unik upplevelse och julkänsla utlovas, och artisterna kommer dessutom bjuda på både en och två egna låtar från sina gedigna låtskatter.

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

635 - 1255 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Max 15 biljetter per köp.

Rullstolsplats

Rullstolsplats kostar 845 kronor och köps via ticketmaster.se eller Ticketmaster call center på 077 670 77 77. 1 medföljare får följa med utan biljett.

Åldersgräns

Åldersgräns 13 år.