Brolle - ELVIS, CASH, THE KILLER & ME

Viktig information om 13-årsgräns
Scandinavium
590 - 940 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter
Föregående Nästa

I år ger sig Brolle ut på en stor arenaturné. Hans succéshow är sprängfylld med rock, pop, gospel och inte minst historier om de tre ikonerna Elvis Presley, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis. Nostalgi och magiska ögonblick väntar!

Med en stor ensemble och band kommer publiken att bjudas på en föreställning sprängfylld av rock, pop, gospel, sång, humor och historier om de tre ikonerna Elvis, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis (aka The Killer).

Brolle slog igenom över en natt när han deltog i ”Popstars” 2001 där han genom sina karismatiska framträdanden och extraordinära rock’n’roll-röst vann svenska folkets hjärtan. Hans första egenkomponerade singel ”Playing With Fire” blev en stor hit och resulterade i ett flertal Grammisnomineringar. Efter flera albumsläpp, inklusive hitsingeln ”Det är Hon” och ett flitigt turnerande, gick han upp på musikalscenen för att spelade huvudrollen i succén ”The Buddy Holly Musical” på Göta Lejon. Under hösten och vintern har vi sett honom i huvudrollen i ”Elvis, Cash, The Killer & Me” och i början av 2019 tar han den hyllade showen med sig ut på arenaturné! Den 1 mars 2019 kan du se honom live i Scandinavium.

Biljetter

Pris 590 - 940 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

Valhallabadet reception

Se öppettider

Biljettinformation

Åldersgräns 13 år.
Max 10 biljetter/person.

Vanliga frågor och svar om biljetter