Bryan Adams kommer till Scandinavium fredagen den 13 mars.

Bryan Adams

Viktig information om 13-årsgräns
Scandinavium
695 - 770 SEK

Biljetter släppta

Köp
Föregående Nästa

Hitmakaren Bryan Adams kommer tillbaka till Göteborg för en lysande konsert på Scandinavium

Konserten flyttad till 2022

På grund av rådande läge är Bryan Adams konsert i Göteborg den 23 april 2021 flyttad till 24 april 2022. Arrangören Live Nation skriver:
Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta biljettåterförsäljaren för eventuella biljettfrågor! Ta hand om varandra!

Bryan Adams är stjärnan från Kanada som gett oss stora hits som Summer of ’69, Heaven och (Everything I do) I do it for you, för att nämna några få. 2022 kommer han tillbaka till Göteborg för att bjuda publiken på en lysande konsert på Scandinavium. Det blir den sjätte gången Bryan Adams uppträder hos oss. Första gången var 1987 och den senaste 2002. Vi är förstås väldigt glada över att han kommer tillbaka ännu en gång!

Shine a light tour

I mars 2019 släppte Bryan Adams sitt fjortonde studioalbum, som snabbt tog förstaplaceringen på den kanadensiska albumlistan. Albumets titelspår Shine a light har skrivits tillsammans med Ed Sheeran och på albumet hittar du även den vackra duetten That’s how strong our love is med Jennifer Lopez.

Bryan Adams ger sig ut på en stor världsturné och i april 2022 är det alltså Sveriges tur. Vi som har sett honom tidigare kan intyga att han är en av världens mest spännande liveartister. Med en fantastisk scennärvaro, otrolig sångröst och gedigen låtskatt är han en av vår tids bästa rockartister.

Ett planterat träd per såld biljett

Förutom musikartist är Bryan Adams även en känd aktivist. Denna gång gör han ett slag för klimatet. Tillsammans med DHL lovar han att ett träd ska planteras per såld konsertbiljett under hela turnén.
"Partnering with DHL has got a great environmental message, I hope this message becomes the standard of all partnerships such as this, as we humans need to take care of the planet as much as we can." - Bryan Adams.

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

Pris 695 - 770 SEK Köp Biljetter släppta

Biljettkassa

Valhallabadet reception

Se öppettider