Cats

Scandinavium
530 - 940 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter
Arena Restaurant & Bar

Du vet väl att Scandinavium har en riktigt bra restaurang?

Jag vill veta mer!

Andrew Lloyd Webbers succéföreställning Cats är en av världens mest älskade musikaler. I höst kommer musikalen till Scandinavium och spelas under fyra dagar i slutet av september.

Cats är baserad på T. S. Eliots ”Cats - de knepiga katternas bok” och återvände i december 2014 till West End för att återförena det ursprungliga teamet bestående av regissören Trevor Nunn, medregissören och koreografen Gillian Lynne, designern John Napier och kompositören Andrew Lloyd Webber. Efter en andra säsong på London Palladium under 2015 och en efterföljande brittisk turné 2016 gör produktionen nu en internationell turné med start i januari 2017

Sedan världspremiären har Cats visats i över 30 länder, översatts till 15 språk och setts av över 73 miljoner människor över hela världen. Både den ursprungliga Londonensemblen och Broadwayensemblens inspelningar blev vinnare av Grammy Awards. Bland höjdpunkterna i denna klassiska Lloyd Webber-succé finns låten ”Memory” som har spelats in av över 150 artister, alltifrån Barbra Streisand och Johnny Mathis till Liberace och Barry Manilow.

Bra att veta inför evenemanget

Föreställningen ges på engelska.

Biljetter

Pris 530 - 940 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

(Biljettkassan Scandinavium)
Scandinavium, Valhallagatan 1

Se öppettider

Biljettinformation

Biljettsläpp fredag 2 december 10.00

Vanliga frågor och svar om biljetter