Champions of Rock

Scandinavium
575 - 1110 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Queen-succén Champions of Rock på Scandinavium

I februari är musikalstjärnan Peter Johansson tillbaka på Scandinavium med storsuccén Champions of Rock. För fjärde gången får vi äran att höra honom bjuda på unika tolkningar av Queens enorma låtskatt. Denna gång tillsammans med West End-kollegan Jenna Lee-James och en stor Joyvoice-kör.

Champions of Rock är en arenaupplevelse utöver det vanliga och har under tre utsålda Sverigeturnéer förtrollat hundratusentals besökare. 2023 är det dags igen. Ackompanjerad av fullt band kommer Peter Johansson att bjuda på det bästa av Queen. Med över 1500 spelningar av rockmusikalen We Will Rock You klassas han som Sveriges främsta framförare av bandets enorma låtskatt.

På scen tillsammans med Peter får vi även se Jenna Lee-James, som är en av West End's starkast lysande stjärnor. Hon har medverkat flera musikaler och är känd från bland annat Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, 20th Century Boy samt Street of Dreams – The Coronation Street years. Hon har också turnerat världen runt med Hugh Jackman på hans världsturné The Greatest Showman.

Dessutom växer showen denna gång med en stor Joyvoice-kör på scen, som kommer att göra Champions of Rock till något som inte tidigare skådats.

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

575 - 1110 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Max 15 biljetter per köp.

Rullstolsplats

Rullstolsplats köps via ticketmaster.se eller Ticketmaster call center på 077 670 77 77. 1 medföljare får följa med utan biljett.