Cirque du Soleil på Scandinavium 13-17 maj 2020.

Cirque du Soleil – Inställt

Scandinavium
Inställt

Föregående Nästa

Låt dig förtrollas av Cirque du Soleils magiska cirkusshow Corteo – Inställt

Som följd av inställda evenemang på turnén är det inte möjligt att genomföra Cirque du Soleil i Göteborg den 13-17 maj, utan föreställningarna ställs in. Biljettinnehavare som köpt sina biljetter via Cirque du Soleils hemsida eller via biljettförsäljarens kontaktcenter kommer att återbetalas på det kreditkort som användes vid köpet. Återbetalningar kommer att ske under de kommande veckorna och kommer att vara genomförda innan det planerade datumet för showen. Kunder som köpt sina biljetter någon annanstans uppmanas att kontakta sin försäljningsplats.

Den världskända cirkusgruppen Cirque du Soleil är under våren ute på en Europaturné med en av sina mest älskade arenaproduktioner; Corteo. I maj landar turnén i Göteborg och Scandinavium för hela sex stycken förtrollande föreställningar.

En hyllning till livet på cirkus

I Corteo får du möta clownen Mauro som föreställer sig sin egen begravning. Den är inte ett dugg sorglig, tvärtom faktiskt. Den utspelar sig i en glädjefylld karnevalatmosfär där clownens liv på cirkus firas med en festlig parad. Som åskådare får du kliva in i en värld full av glädje, komedi och spontanitet som ligger i ett mystiskt utrymme mellan himmel och jord.

Ensemblen i Corteo består av 51 akrobater, musiker och skådespelare från hela världen. Den är regisserad av Daniele Finzi Pasca och hade premiär redan 2005. Sedan dess har föreställningen setts av över 9 miljoner besökare i 19 olika länder.

Världsledande cirkusgrupp

Cirque du Soleil är en internationell nycirkusgrupp som grundades 1984 av ett tjugotal gatuartister i Kanada. Idag är de världsledande inom konstnärlig underhållning och har uppträtt för över 200 miljoner åskådare med sina hittills 42 olika produktioner. På Scandinavium har de tidigare uppträtt med sina föreställningar Saltimbanco (2009) och Quidam (2015) och vi är väldigt glada över att de nu kommer tillbaka med fantastiska Corteo.

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

Inställt

Biljettkassa

Valhallabadet reception

Se öppettider

Biljettinformation

Barnpriser gäller tom 12 år.

Max 10 biljetter/person.

Vanliga frågor och svar om biljetter