Coldplay

Ullevi
550 - 5530 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Coldplay till Ullevi med Music Of The Spheres World Tour

Sommaren 2023 får vi äntligen se Coldplay på Ullevi igen. Sist bandet besökte Göteborg var 2017 och då bjöd de på två färgsprakande shower som tog oss alla med storm. Turnén Music Of The Spheres World Tour lovar inget mindre.

Efter sex slutsålda spelningar på Londons Wembley Stadium och hyllningar  världen över beslutade Coldplay att förlänga sin rekordstora Music Of The Spheres-turné. Till vår glädje är Göteborg ett av stoppen som har lagts till på turnén.

Music Of The Spheres-turnén har också blivit hyllad för sina banbrytande hållbarhetsinitiativ. Detta inkluderar bland annat kinetiska dansgolv som låter fansen hjälpa till att ge energi till showen, solpaneler och vindkraftverk, ett planterat träd för varje såld biljett och ett löfte om att minska utsläppen från turnén med 50 %.

Vill du veta mer om möjligheter för syntolkning eller teckenspråkstolkning på det här evenemanget, kontakta eventinfo@gotevent.se, så får du information om vad som gäller så snart det är klart.

Vi ses på Ullevi!

Biljetter

550 - 5530 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Rullstolsplats

Rullstolsplats köps via ticketmaster.se eller Ticketmasters tillgänglighetstelefon 077 670 77 77. 1 medföljare får följa med utan biljett.