Artisterna Jessica Andersson, Bruno Mitsogiannis, Mariette Hansson och Peter Johansson.

Crossroads

Viktig information om 13-årsgräns
Scandinavium
585 - 1255 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Klassiska rocklåtar i en helt ny tappning

I den unika föreställningen Crossroads får du uppleva när fyra av Sveriges mest omtyckta musikalartister framför kända rockklassiker tillsammans med orkestern Stockholm Concert Orchestra.

Crossroads är en mäktig föreställning som tar oss genom rockhistorien, och får den att låta som ny! Jessica Andersson, Mariette Hansson, Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis är musikalartisterna som kommer till Scandinavium med föreställningen i oktober. Tillsammans med symfoniorkestern Stockholm Concert Orchestra tar de kända rocklåtar från stora band som Metallica, Queen och The Rolling Stones till en helt ny nivå!

Fyra talangfulla musikalartister

  • Jessica Andersson slog igenom med duon Fame. Idag är hon en folkkär och mångfacetterad artist som bland annat belönats med Ulla Billquist-stipendiet och Guldmasken för bästa kvinnliga musikalartist. Hon har även följt med på Diggiloo-turnén under flera somrar.

  • Mariette Hansson har deltagit i Melodifestivalen flera gånger om (nu senast med bidraget "Shout it out"), turnerat med Roxette och gjort succé i TV4-programmet Stjärnornas stjärna.

  • Bruno Mitsogiannis har varit huvudroll i musikalerna West Side Story, Rock of Ages, Next to Normal, We Will Rock You, American Idiot och Jersey Boys. Han är också en av artisterna från musikalshowen Oh, what a night, som besökte Scandinavium i februari.

  • Peter Johansson är också en av stjärnorna från Oh, what a night. Han är ett känt namn på den internationella musikalscenen och har varit med i uppsättningar som We Will Rock You, A Chorus Line, Footloose, Jesus Christ Superstar och Champions of Rock. 

Nytt datum 2022

Crossroads i Göteborg har flyttats fram till den 22 oktober 2022. Håll i din biljett – den gäller för det nya datumet. 

Har du frågor om din biljett/bokning? Skicka ett ärende till Ticketmaster genom att logga in på Mitt konto, välj bokningen det gäller och klicka på ”Behöver du hjälp med denna bokning” längst ner på sidan.

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

585 - 1255 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Främre Parkett: 950–1155 kr
Bakre parkett: 845–950 kr
Gångplatser parkett: 950–1255 kr
Nedre läktare långsida: 845 kr
Läktare: 690 kr
Övre läktare: 585 kr
Rullstolsplats: 845 kr. Bokas på telefon hos Ticketmaster Callcenter 0776-70 77 77 eller Ticketmaster biljettombud.
Maxköp: 10 biljetter.

Vid frågor om biljetter hänvisar vi till Ticketmaster. 

Ladda upp med en à la carte på Pouls restaurang

Sober miljö och förstklassig à la carte kännetecknar Pouls restaurang. Restaurangen är döpt efter arkitekten bakom Scandinavium och ligger i direkt anslutning till våra loger.

Pouls Restaurang
Stämningsfull belysning och dukade långbord i restaurang Glöd Kök & Bar.

Njut av en god buffé på Glöd Kök & Bar

På Glöd Kök & Bar njuter du och ditt sällskap fint komponerade bufféer av modernt och internationellt snitt. Den perfekta uppladdningen för stora och små sällskap.

Glöd Kök & Bar

Biljettkassa

Om det finns biljetter kvar till försäljning på evenemangsdagen kommer de gå att köpa på plats i Scandinaviums biljettkassa.

Scandinaviums biljettkassa