Darin

Scandinavium
635 - 845 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter
Föregående Nästa

Det är dags att få hela historien om Darin, under våren gör han tre stora arenaspelningar varav den ena på Scandinavium! Ett smakprov kommer redan på fredagen den 26 oktober när nya låten ”Identitetslös” släpps.

Efter att i 10 år varit kungen av engelskspråkig svensk pop bytte Darin språk 2015. Första albumet "Fjärilar i magen" slog ner som en bomb och bytet till svenska kändes som det mest naturliga i världen. I november 2017 kom det andra albumet på svenska, "Tvillingen". Även en enorm framgång med listettor och platinaskivor.

Under våren sålde Darin ut konserthus runt om i Sverige på sin över 25 spelningar långa turné. I Stockholm blev det hela tre fyllda kvällar på anrika Cirkus, en bedrift inte många svenska artister kan skryta med. Med fansen framför scenen skapades i ordets rätta bemärkelse popmagi.

Darinfebern fortsatte under sommaren med storslagna kvällar på bland annat Gröna Lund, Liseberg, Peace & Love-festivalen, Uport Festival och Törebodafestivalen, 2018 var stort men 2019 blir större!

 Idag avslöjar Darin nästa stora steg. Tillsammans med sin publik kommer han lyfta showen till nästa nivå på landets absolut största arenor. I maj 2019 blir det tre unika spelningar på Ericsson Globe, Scandinavium och Malmö Arena. Tre stora konserter som äntligen kan berätta hela historien om Darin.

– Jag vill bjuda på unika shower på de tre mäktiga arenorna jag ska spela på i vår. I en kombination av musiken jag släppt fram tills idag och de nya låtarna som kommer är de här arenorna perfekta för den typen av konsertupplevelse jag vill dela med mig av till min publik. Jag är så klart exalterad men nervös och har definitivt redan fjärilar i magen, säger Darin.

Biljetter

Pris 635 - 845 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

Valhallabadet reception

Se öppettider

Biljettinformation

BILJETTSLÄPP
Fredagen den 26 oktober 10.00

MAX
Max 8 biljetter/person

RULLSTOLSPLATSER
740:- 1 medföljare med fritt utan biljett. Bokas på telefon hos Ticketmaster Callcenter tel 077-1707070.
Entré via Scandinaviums Huvudentré. Placering på rad 6, sektion C, D, R eller T.

HÅLLTIDER
Insläpp ca 18.00
Konsertstart 19.30

Vanliga frågor och svar om biljetter