Hoppa till innehåll

Scandinavium

Darin

Darin.

Darin bjuder in till en stor arenakonsert på Scandinavium

Under hösten 2022 var Darin hyperaktuell med dansvänliga singeln ”Satisfaction”, Laleh-duetten ”Vi är på riktigt” och sin framgångsrika medverkan i ”Så mycket bättre”. Hösten 2023 blir knappast lugnare, då ger han sig ut på en stor arenaturné; Darin Arena Tour 2023. Den 6 oktober står han på Scandinaviums scen hos oss i Göteborg.

Med sju albumettor, trettio guld- eller platinasinglar och över en halv miljard spelningar på Spotify är Darin en av Sveriges största och mest älskade stjärnor. Senast han besökte Scandinavium var 2019 och då bjöd han på en riktigt mäktig show. Nu längtar vi efter att äntligen få se honom live igen. DarinArena Tour 2023 blir en energisk, elektronisk och sprakande uppvisning som vi sent kommer att glömma.

Vi ses på Scandinavium!

Bra att veta

Cirkatider

18:15 – Dörrar öppnar
19:45 – Konsertstart
ca 21:30 – Konsertslut

Hitta till arenan

Scandinavium ligger på Valhallagatan 1 i Göteborg. Vi uppmanar dig att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan om du har möjlighet. Den närmsta hållplatsen heter Scandinavium och ligger precis utanför entrén. Hitta den bästa resvägen med Västtrafiks reseplanerare. Du kan även använda dig av lånecykel via Styr & Ställ.

Parkering

Om du behöver ta bilen hittar du närmsta parkering via Parkering Göteborg. Vi uppmärksammar dig även på att det finns ett nytt P-hus inom gångavstånd från Scandinavium; P-hus Heden.

Vi rekommenderar även att du uppdaterar dig om aktuellt trafikläge via Trafik Göteborg eftersom det sker många vägarbeten i staden.

Åldersgräns

Åldersgränsen för detta evenemang är 13 år enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Viktig information om 13-årsgränsen.

Rullstolsplatser

Rullstolsplatser bokas via Ticketmaster på ticketmaster.se eller telefon 077 670 77 77. En medföljare får följa med fritt per biljett. Läs mer om den fysiska tillgängligheten i tillgänglighetsdatabasen

Entré via Scandinaviums huvudentré. 

Glöd Kök & Bar

Glöd Kök & Bar öppnar klockan 17:30. Här dukar vi upp en välsmakande buffé som bygger på säsongens grönsaker, kött och tillbehör. Självklart erbjuder vi även vegetariska alternativ.

Restaurangen hittar du en trappa upp från Scandinaviums foajé.

Boka bord.

Pouls

Pouls öppnar klockan 17:00 för gäster som bokat kvällens konsertmeny. Har du och ditt sällskap inte bokat bord ännu finns det möjlighet att beställa Scandinaviums räksmörgås och ett glas bubbel innan konserten. Alkoholfria alternativ finns. 

Du hittar restaurangen två trappor upp från Scandinaviums foajé.

Boka bord

Övrig mat och dryck

På Scandinavium finns flera ställen att mätta magen och släcka törsten. Kolla in arenans mat- och dryckesutbud.

Notera att du inte får ta med egen mat eller dryck in på arenan.

För ett tryggare evenemang

På grund av den höga säkerhetsnivån kan inpassering ta längre tid än vanligt. Kom i god tid och var beredd på att du kan bli visiterad, samt undvik att ta med större väskor och ryggsäckar (max 40x40x20 cm). Det är ej tillåtet att ta med paraplyer, cykelbatterier, mat eller dryck in på arenan.

Arrangören ansvarar för publikens säkerhet. Läs mer här: På våra arenor ska du vara i säkra händer

Dela upplevelsen

Vi älskar när publiken delar med sig av sina magiska ögonblick från Scandinavium! Gå gärna in och följ @ScandinaviumArena på Facebook eller Instagram och tagga oss i dina bilder.

Vanliga frågor och svar

Mer praktisk information inför ditt besök hittar du bland våra vanliga frågor och svar.

Appen Got Event Tillgänglighet

Med appen Got Event Tillgänglighet blir evenemanget mer tillgängligt för dig som behöver syntolkning, teckenspråkstolkning eller förstärkt arenaljud (hörselslinga).

Hörselslinga

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Teckenspråkstolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Syntolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}