Disney On Ice Hero 1920 x 864

Disney On Ice

Scandinavium
175 - 540 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter
Föregående Nästa

Ny glittrande isshow från Disney On Ice

Disney On Ice kommer tillbaka till Scandinavium med sin nya isshow Magical Ice Festival. Ta med familjen och kliv in i en värld av spännande sagor från hela världen!

Flera Disney-favoriter på isen

Du får följa med modiga Vaiana och den största halvguden som någonsin levt, Maui, på en actionfylld resa för att återta moderön Te Fitis stulna hjärta. Res tillsammans med de kungliga systrarna Elsa och Anna, den roliga snögubben Olof, den robusta fjällmannen Kristoffer och hans lojala ren Sven från Disneys Frost när de tar sig igenom ett gnistrande vinterlandskap i en spännande historia full av mod, magi och oförglömliga händelser. Dyk ner i havet med Sebastian när han kliver ur sitt skal för att bjuda på en gungande show med Ariel i Disneys Den lilla Sjöjungfrun. Bli tilltrasslad när vi besöker den kaxiga och modiga Rapunzel och hennes charmiga allierade Flynn från Disneys Trassel. Dessutom, sveps med i Disneys Skönheten och Odjuret när Odjuret och hans förtrollade vänner ger en spektakulär show för Belle.

Det kommer att bli en magisk blandning när Disney On Ice tar dig med in i en fantastisk föreställning i Scandinavium i Göteborg! 

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

Pris 175 - 540 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Biljettkassa

Valhallabadet reception

Se öppettider