Eva Dahlgren

Scandinavium
595 - 895 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Den blekta blondinen firar 30 på Scandinavium

För drygt 30 år sedan släppte Eva Dahlgren albumet ”En blekt blondins hjärta”, ett av de mest framgångsrika albumen i svensk musikhistoria någonsin. Det firades med tre slutsålda spelningar på Göta Lejon där albumet spelades live i sin helhet, från början till slut. Nu fortsätter festen med en turné och den 7 oktober kommer den blekta blondinen för första gången äntligen till Scandinavium i Göteborg!

Första gången Eva Dahlgren spelade "En blekt blondins hjärta" live var under turnén "En blekt blondins resor" 1991. 

– Jag hade världens härligaste totalt utsålda konsertturné på hösten när albumet släpptes. Jag avslutade med 7 konserter på Cirkus, den sista dagen spelade vi 3 gig lunch, eftermiddag och kväll. Sen for jag på semester, hade tänkt gå i ide då, berättar Eva.

Som tur var blev det ingen vintervila för Eva Dahlgren. I stället har hon fortsatt sin karriär och blivit till en av Sveriges absolut största artister. Albumet "En blekt blondins hjärta" har också fortsatt att växa och når ständigt en ny publik, som nu har chansen att uppleva mästerverket live. 

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

595 - 895 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Max 15 biljetter per köp.

Rullstolsplats

Rullstolsplats kostar 695 kronor och köps via ticketmaster.se eller Ticketmaster call center på 077 670 77 77. 1 medföljare får följa med utan biljett. Entré via Scandinaviums Huvudentré. Placering på rad 6, sektion C, D, R eller T.

Åldersgräns

Åldersgräns 13 år på grund av ljudnivåerna.

Biljettkassa

Om det finns biljetter kvar till försäljning på evenemangsdagen kommer de gå att köpa på plats i Scandinaviums biljettkassa.

Scandinaviums biljettkassa