Hoppa till innehåll

Gamla Ullevi

Finaler i Gothia Cup

En målvakt slänger sig för att hindra att en fotboll hamnar i mål. I bakgrunden syns Gamla Ullevis läktare som är fulla.

Dags för den stora finalen

Efter en veckas hårt kämpande är det äntligen dags för finalerna i världens största fotbollscup. Alla är vinnare i Gothia Cup, men enbart 17 av de 1 600 lagen som deltar kan vid veckans slut titulera sig som mästare.

Under hela turneringen hägrar den stora finalen för de deltagande ungdomarna. Finaldagen är en den självklara avslutningen på en rolig vecka som har varit fylld med bra fotboll, mycket folk, nerver och känslor. Till slut blir drömmen sann för några lag som tillsammans får lyfta bucklan mot välfyllda läktare. Det är fotbollsmagi!

Vi ses på Gamla Ullevi!

Bra att veta

Väskförbud

Polismyndigheten har beslutat om totalt väskförbud på större evenemang. Det innebär att du inte får ta med dig någon typ av väska, handväska, tygkasse eller påse till detta evenemang, med undantag för väskor i medicinskt syfte. Mer information hittar du på polisen.se.

För ett tryggare evenemang

På grund av den höga säkerhetsnivån kan inpassering ta längre tid än vanligt. Kom i god tid och var beredd på att du kan bli visiterad. Tänk också på att du inte får ta med dig till exempel paraplyer, cykelbatterier, mat eller dryck in på arenan.

Arrangören ansvarar för publikens säkerhet. Läs mer här: På våra arenor ska du vara i säkra händer

Biljetter

Fritt inträde med Gothia Card. Saknar du ett Gothia Card kan du köpa biljett på Ticketmaster.se eller i Gamla Ullevis biljettkassa.

Vuxen: 120 SEK
Barn till och med 15 år: 60 SEK

Hålltider

Insläpp från kl 08:00 vid entré 9 och 10.
Insläpp från kl 12:00 vid entré 3 och 4.

Spelschema

08:30 G17
09:45 B17
11:00 G16
12:20 G18
13:40 G17E
15:00 B17E
16:20 B16
17:40 B18

Med reservation för ändringar. Håll dig uppdaterad på gothiacup.se.

Hitta till arenan

Vi uppmanar dig att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan. De närmsta hållplatserna är Drottningtorget, Polhemsplatsen, Åkareplatsen, Heden, Ullevi Norra och Ullevi Södra. Hitta den bästa resvägen med hjälp av  Västtrafiks reseplanerare. Du kan även använda dig av lånecykel via Styr & Ställ.

Rullstolsplatser och tillgänglighet

Rullstolsplatserna är placerade längst fram på sektion K. Ingång via entré 9.

Läs mer om tillgängligheten på Gamla Ullevi.

Förstärkt arenaljud

Via appen Got Event Tillgänglighet kan du få förstärkt arenaljud (hörselslinga). Ladda ner den senaste versionen av appen via App Store eller Google Play. Kom även ihåg att ta med hörlurar och en fulladdad telefon.

Mat & dryck

Inne på Gamla Ullevi finns flera kiosker. Bland utbudet finns snacks och lättare tilltugg som korv med bröd, wraps och pizzaslices.

Notera att du inte får ta med egen mat eller dryck in på arenan.

Dela upplevelsen

Vi älskar när publiken delar med sig av sina magiska ögonblick från våra arenor! Gå gärna in och följ Got Event på Facebook eller Instagram och tagga oss i dina bilder.

Vanliga frågor och svar

Mer praktisk information inför ditt besök hittar du bland våra vanliga frågor och svar eller på gothiacup.se.

Appen Got Event Tillgänglighet

Med appen Got Event Tillgänglighet blir evenemanget mer tillgängligt för dig som behöver syntolkning, teckenspråkstolkning eller förstärkt arenaljud (hörselslinga).

Hörselslinga

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Teckenspråkstolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Syntolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}