Frölunda Indians SM-guldsbild

Frölunda Indians 2016 - 2017

Frölunda Indians
VS
Leksands IF
Frölundaborg
100 - 470 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter

Stämningen i Frölundaborg är oslagbar och det är ingen tvekan om att Sveriges bästa hockeypublik finns i Göteborg. Och förra säsongen vann Frölunda Indians såväl SM-guld som CHL-titeln tack vare ert stöd.

Den här säsongen är vi på jakt efter nya titlar och vi vill gärna ha med alla våra supportrar på det äventyret. Upplev publik- och hockeyfesterna, vi ses på matchen!

Mer information finner du på frolundaindians.com/biljetter.

Glöm inte att hockey upplevs bäst live. Vi ses i Frölundaborg!

Biljetter

Pris 100 - 470 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

(Biljettkassan Scandinavium)
Scandinavium, Valhallagatan 1
0771-70 70 70

Se öppettider

Biljettinformation

I helgpaketet ingår 9 matcher
8 matcher spelas i Scandinavium och 1 match spelas i Frölundaborg.
Biljettkategori 1B
Pris:
2000 :- ordinarie
1500:- barn/student/pensionär

Mer info:
www.frolundaindians.com

 

Vanliga frågor och svar om biljetter

gaster som ater

Addera mat & dryck till upplevelse på Scandinavium!

Ska du gå på match eller konsert på någon av våra arenor? Då har du världens chans att plussa på din upplevelse genom att besöka någon av våra restauranger. Varmt välkommen!

Läs mer

Köp Frölunda Indians serieplats Plus

Det här ingår i Serieplats Plus säsongen 2016/2017: Din specifika plats hela säsongen. Två gruppspelsmatcher i CHL. Exklusiv information via mail innan varje match. Intervju med Frölundaprofiler i Legends bar innan varje match. Möjlighet att skicka din biljett via mail. Unika erbjudanden från Frölundas samarbetspartners under säsongen. Fans Day på Liseberg den 28 augusti. Hockeynight, se en bortamatch tillsammans på hemmaplan. Förtur och rabatt på slutspelsbiljetter, SHL. Förtur och rabatt på slutspelsbiljetter, CHL. Möjligheter att ta med vänner till utvald match. Pluslunch med A-laget: se A-lagets träning och gemensam lunch. Chans att vinna matchtröja i utvalda matcher. Möjlighet att delta i Serieplats plus-aktivitet med A-laget. Medlemskap i Frölunda HC ingår, värde 500 kronor (registrering krävs). Så här gör du: Enklaste sättet att bekräfta din serieplats är via din egen biljettsida; https://frolundaindians.tmtickets.se Tänk på att ha dina kunduppgifter uppdaterade på ditt kundkort så att du inte går miste om erbjudande under säsongen samt biljettinformation mm. inför eventuellt slutspel. Du kan även besöka Scandinaviums biljettkassa för att få hjälp med ditt köp, besök gotevent.se/biljetter för information om öppettider, alternativt ringa Ticketmasters callcenter, 031–81 10 20, öppet vardagar 09.00-17.00 OBS! Scandinaviums biljettkassa tar enbart emot kortbetalningar alt via postgiro/bankgiro.

Köp Frölunda Indians serieplats Plus