Gabriel Iglesias håller två hundar

Gabriel Iglesias

Viktig information om 13-årsgräns
Scandinavium
425 - 510 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Gabriel "Fluffy" Iglesias kommer till Göteborg för att fylla Scandinavium med skratt

På grund av den rådande pandemin har Gabriel "Fluffy" Iglesias turné flyttats fram. Det nya datumet för showen på Scandinavium är den 10 juni 2022. Redan köpt biljett är giltig till det nya datumet. 

Gabriel Iglesias slog igenom via YouTube och är idag en av USA:s mest framgångsrika komiker. Med sin unika komedistil har han nått en publik i alla åldrar och fyllt stora arenor världen över. I juni 2022 kommer han till Göteborg för att fylla hela Scandinavium med härliga skratt.

Känd från Youtube, tv och film

Med över 412 miljoner visningar och 15 miljoner följare i sociala medier är Gabriel Iglesias en av YouTubes mest uppmärksammade komiker, men han har också gjort internationell succé i tv och film. Under hans över tjugo år långa karriär har han bland annat:

  • gästat stora tv-program som The tonight show with Jay Leno, Good morning America och The late late show with Craig Ferguson.
  • haft sitt egna program på kanalen Comedy Central där sista showen i serien hade över 15 miljoner tittare.
  • varit röstskådespelare i Family guy, Den stora nötkuppen, Flygplan och Tjuren Ferdinand.
  • skådespelat i Magic Mike XXL, A haunted house 2, Modern Family och Narcos.
  • regisserat och spelat huvudrollen i Netflix-serien Mr. Iglesias. På Netflix kan man även se hans shower I’m sorry for what I said when I was hungry och One Show Fits All.

Gabriel Iglesias - Back on Tour

Det blir den andra gången Scandinavium får äran att gästas av den världskända komikern. Senast han var här var med sin show FluffyMania 2017 och vi ser fram emot att återigen få skratta åt hans roliga vardagsbetraktelser och självironiska skämt.

Showen pågår i cirka två timmar utan paus.

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

425 - 510 SEK Köp biljetter

Biljettkassa

Got Event Biljett

Biljettinformation

Vid frågor om biljetter kontakta Ticketmaster.

Ladda upp med en à la carte på Pouls restaurang

Sober miljö och förstklassig à la carte kännetecknar Pouls restaurang. Restaurangen är döpt efter arkitekten bakom Scandinavium och ligger i direkt anslutning till våra loger.

Pouls Restaurang
Stämningsfull belysning och dukade långbord i restaurang Glöd Kök & Bar.

Njut av en god buffé på Glöd Kök & Bar

På Glöd Kök & Bar njuter du och ditt sällskap fint komponerade bufféer av modernt och internationellt snitt. Den perfekta uppladdningen för stora och små sällskap.

Glöd Kök & Bar