Gabriel Iglesias

Gabriel Iglesias

Viktig information om 13-årsgräns
Scandinavium
425 - 510 SEK

Biljetter släppta

Köp
Föregående Nästa

Gabriel "Fluffy" Iglesias kommer till Göteborg för att fylla Scandinavium med skratt

På grund av den rådande pandemin har Gabriel "Fluffy" Iglesias turné flyttats fram. Showen som skulle varit den 31 maj 2020 på Scandinavium har flyttats fram till den den 5 juni 2021. Om du har biljett så gäller den till det nya datumet.
Sista datum för återbetalning var den 30 juni 2020. Vid frågor vänligen kontakta arrangören via: boxoffice@acomicsoul.com.

Gabriel Iglesias slog igenom via YouTube och är idag en av USA:s mest framgångsrika komiker. Med sin unika komedistil har han nått en publik i alla åldrar och fyllt stora arenor världen över. I juni 2021 kommer han till Göteborg med sin turné Beyond the Fluffy World Tour för att fylla hela Scandinavium med härliga skratt.

Känd från Youtube, tv och film

Med över 412 miljoner visningar och 15 miljoner följare i sociala medier är Gabriel Iglesias en av YouTubes mest uppmärksammade komiker, men han har också gjort internationell succé i tv och film. Under hans över tjugo år långa karriär har han bland annat:

  • gästat stora tv-program som The tonight show with Jay Leno, Good morning America och The late late show with Craig Ferguson.
  • haft sitt egna program på kanalen Comedy Central där sista showen i serien hade över 15 miljoner tittare.
  • varit röstskådespelare i Family guy, Den stora nötkuppen, Flygplan och Tjuren Ferdinand.
  • skådespelat i Magic Mike XXL, A haunted house 2, Modern Family och Narcos.
  • regisserat och spelat huvudrollen i Netflix-serien Mr. Iglesias. På Netflix kan man även se hans shower I’m sorry for what I said when I was hungry och One Show Fits All.

Beyond the Fluffy World Tour

Gabriel Iglesias firar sin långa och framgångsrika karriär med turnén Beyond the Fluffy World Tour som landar i Göteborg den 5 juni 2021. Det blir den andra gången Scandinavium får äran att gästas av den världskända komikern. Senast han var här var med sin show FluffyMania 2017 och vi ser fram emot att återigen få skratta åt hans roliga vardagsbetraktelser och självironiska skämt.

Showen pågår i cirka två timmar utan paus.

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

Pris 425 - 510 SEK Köp Biljetter släppta

Biljettkassa

Valhallabadet reception

Se öppettider