GES på Scandinavium

GES

Scandinavium
595 - 1185 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria.

Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln ”När vi gräver guld i USA” etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper.

Det blev två GES-skivor som sålde över en halv miljon exemplar och GES blev ett nytt landmärke för svensk popmusik. Resten år, som man brukar säga, historia. Räknar vi dessutom in Glenmark, Orup och Strömstedts soloskivor kommer vi upp i miljontals sålda cd:s, singlar och vinyler samt över 130 miljoner streams på Spotify.

Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att bjuda på en både intim och storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer. Showen har urpremiär på Cirkus i Stockholm hösten 2021 och den 12-14 november 2021 intar showen Göteborg och Scandinavium.

Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, "Där står pojkarna på rad”, ”Om”, ”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA”. Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria.

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

595 - 1185 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Åldersgräns 18 år. 13 år med målsman.

Biljettkassa

Om det finns biljetter kvar till försäljning på evenemangsdagen kommer de gå att köpa på plats i Scandinaviums biljettkassa.

Scandinaviums biljettkassa