GES

Scandinavium
695 - 1095 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

GES succéshow tillbaka på Scandinavium

Hösten 2021 gjorde GES succé på Scandinavium med fyra utsålda shower. Nu får ännu fler chansen att vara med och stanna världen en stund. 2022 åker nämligen pophjältarna ut på Sverigeturné och i september står pojkarna återigen på rad på Scandinaviums scen i Göteborg!

När GES uppträdde med showen ”Stanna världen en stund” på Scandinavium i september 2021 var publikens gensvar enormt! Med allsång och dans genom trions fantastiska låtskatt skapades en magisk stämning inne på arenan. Pophjältarna bjöd på en både intim och storslagen resa fylld av stora hits som ”När vi gräver guld i USA”, ”Hon har blommor i sitt hår” och ”Jag är en jävel på kärlek”.

För dig som missade eller vill återuppleva den bejublade föreställningen kommer nu succégruppen tillbaka till Scandinavium. Missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria.

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

695 - 1095 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Max 30 biljetter per köp.

Rullstolsplats

Rullstolsplats kostar 695 kronor och köps via ticketmaster.se eller Ticketmaster call center på 077 670 77 77. 1 medföljare får följa med utan biljett. Entré via Scandinaviums Huvudentré. Placering på rad 6, sektion C, D, R eller T.

Åldersgräns

Åldersgräns 18 år. I målsmans sällskap är åldersgränsen 13 år.