Gothenburg Horse Show 2019

Scandinavium
200 - 505 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter
Föregående Nästa

Ridsport när den är som bäst utlovas i april när de högst rankade hopp- och dressyrryttarna i världen kommer att göra upp om rekordhöga prispengar i Scandinavium. Hela 2 000 000 € står på spel vilket är den högsta prissumman någonsin på ett sportevenemang i Sverige.

 

Om du vill se riktigt lovande talanger, både hästar och ryttare, är torsdag något för dig. Dagen börjar med omgång två av Krafft Young Rider Cup, där du kan följa hur de svenska ungdomarna står sig i internationell konkurrens. Cupen sponsras av Krafft foder och har flertalet kvalificeringstävlingar under hösten och vintern. Finalen rids på lördag. Efter detta är det dags för finalen av Morgondagens vinnare, en prestigefull juniorklass som haft flera av Sveriges toppryttare som segrare genom åren. Finalisterna har kvalat via en rad nationella tävlingar under hösten och vintern.

Från unga ryttare till unga hästar. Lövsta Future Challenge Jumping är tävlingen som tar tempen på framtidens internationella topphästar. Tio stycken av Sveriges absolut bästa sjuåriga hästar möter tio stycken internationella hästar i samma ålder.  Passa på att få en inblick i vilka hästar som är på god väg mot den absoluta toppeliten. Dagens klass är den första av tre. Sist men inte minst avslutas dagpasset med en internationell hoppklass. En mjukstart för många av ryttarna som vill in och känna på arenan.

Nerver och förväntningar kommer att prägla torsdag kväll då det äntligen är dags för starten Longines FEI World CupTM Jumping. Kvällens resultat följer ekipagen hela vägen till söndagens stora final och alla är måna om att försöka hålla nollan. Efter denna spännande hoppklass kommer en internationell hoppklass, där många av ryttarna kommer att visa upp sina kommande framtidshopp.

Dagföreställning

09.00 Morgondagens vinnare, final
Finaldags i denna prestigefulla juniorklass. Många av dagens stora svenska hoppryttare har startat sin karriär genom Morgondagens vinnare.

ca 11.00 Krafft Young Rider Cup omgång 2
Tävlingen där Sveriges mest talangfulla ungdomar mellan 16-21 år tävlar mot tio stycken ryttare i samma åldersgrupp från andra nationer. Spännande klass där svenska framtidslöften får chans till att möta internationella konkurrenter. Finalen går på lördag.

ca 12.15 Lövsta Future Challenge Jumping unga hästar omgång 1
Tio stycken av Sveriges absolut bästa sjuåriga hästar möter tio stycken internationella hästar i samma ålder.  Passa på att få en inblick i vilka hästar som är på god väg mot eliten.

ca 14.15 Internationell hoppning, 1,45
Hoppklass med kända ryttare som är känner in arenan för första gången under veckan.

Biljetter

Pris 200 - 505 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

Valhallabadet reception

Se öppettider

Biljettinformation

För mer prisinformation besök läs här.

Rullstolsplatser bokas hos Ticketmaster på telefon 0771 - 707070.

Gruppbokning:
För gruppbokning bokar via särskilt formulär här.

Barn och Ungdomspriser gäller mellan 4-17år.
Direktbetalning på ticketmaster.se

* Vid köp av biljetter till detta evenemang godkänns att besökaren kan bli filmad live eller fotograferad. Detta material kan sedan utnyttjas av Longines FEI World Cup TM Jumping Final, i eget ändamål.

Ungdomspriser gäller 4-17 år. 

Syntolkning
Syntolkning finns tillgängligt via Got Events App, följande pass.

Lördag kl 13.00
Sverige Ponnyn.

Lördag kväll
Hela passet

Söndag från 14.00
Longines FEI World CupTM Jumping

Vanliga frågor och svar om biljetter