En vit häst som galopperar. Sand yr kring hovarna.

Gothenburg Horse Show

Scandinavium
225 - 3510 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter
Föregående Nästa

Helgens första finaler och ett program med något för alla

Lördagens program är brett och varierat med något för alla. Förvänta dig klassisk Scandinaviumstämning med morgondagens talanger, den absoluta ryttareliten och fantastiska showinslag. Dessutom går helgens första finaler av stapeln.

Lördagen syn- och teckentolkas via vår app Got Event Tillgänglighet mellan klockan 10:00–14:15, samt under hela kvällsföreställningen. Förstärkning av arenaljudet via hörslinga är aktiverat under hela dagen. Ladda ner appen här

  • Förstärkning av arenaljudet aktiveras genom att klicka på symbolen för hörslinga.
  • Syntolkning och teckenspråkstolkning aktiveras genom att klicka på aktuell sändning under "direktsändningar". 

GHS Young Rider Cup

Dags för hopptävlingen GHS Young Rider Cup för ungdomar mellan 16–21 år. Det är en spännande klass där svenska framtidslöften får en chans att visa upp sig i ett internationellt sammanhang. Finalen går av stapeln på söndagen.

Final i Sverigeponnyn

Efter hösten och vårens kvaltävlingar är det nu dags för final i Sveriges mest omtyckta hoppcup för c-ponnyer. Räkna med nerver, hejjarop och magisk stämning i Scandinavium när de tio ekipagen ska göra upp om segern i Sverigeponnyn.

Lövsta Future Challenge Jumping unga hästar

Sveriges tio bästa sjuåriga hästar möter internationella hästar i samma åldersgrupp i den andra omgången av Lövsta Future Challenge Jumping unga hästar. I denna tävling får du en god inblick i vilka hopphästar som är på väg mot eliten.

Internationell tidshoppning

En spännande hopptävling på tid där internationella ryttare visar upp sina nästa stjärnor.

Show och stipendieutdelning

Ta del av två fartfyllda shower. Först full galopp i Mounted Games och sedan en häpnadsväckande agility-uppvisning. Därefter delas Gothenburg Horse Show’s stipendier ut till sju elitsatsande ryttare och en förening.

FEI DRESSAGE WORLD CUP, Grand Prix Kür

Under eftermiddagen går den näst sista finalen av FEI DRESSAGE WORLD CUP™. I denna Grand Prix Kür får ekipagen verkligen en chans att glänsa och visa upp sina främsta kvalitéer. Ryttarna rider ett egenkomponerat program och om åskådare kan du förvänta dig förstklassiga dressyruppvisningar med äkta wow-känsla.

Hall of Fame

Hall of Fame är Gothenburg Horse Shows prestigefyllda pris som tilldelas personer som har betytt mycket för evenemanget. Årets pristagare kommer att hyllas med en högtidlig ceremoni och prisutdelning.

Gothenburg Trophy

Lördagen avslutas med publikens favorit Gothenburg Trophy; en prestigefylld klass som vunnits av många av världens toppryttare. Här kämpar alla för segern och du kan vänta dig spänning och dramatik från första till sista stund. Stämningen på Scandinavium är magisk och läktarna fullständigt lyfter för varje felfri runda.

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

Pris 225 - 3510 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Biljettkassa

Valhallabadet reception

Se öppettider

Biljettinformation

Biljetter släpps den 17 oktober klockan 09:00 i Scandinaviums biljettkassa. 

Valhallabadets biljettkassa har öppet från klockan 10:00. 

Vanliga frågor och svar om biljetter