En vit häst som galopperar. Sand yr kring hovarna.

Gothenburg Horse Show

Scandinavium
225 - 3510 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter
Föregående Nästa

Gothenburg Horse Show 2020 inleds med en familjedag med något för både stora och små

Gothenburg Horse Show 2020 startar traditionsenligt med en familjedag på onsdagen. Programmet innehåller bland annat spännande ungdomsklasser i hoppning och dressyr, fartfylld Agility och Mounted Games, samt uttagning till Sverigeponnyn. Du får också möjlighet att känna på sanden inne på Scandinavium.

Unga dressyrtalanger

Onsdagen inleds med att du får se några av Sveriges mest lovande ungdomar inom dressyr tävla om seger och ära. Start klockan 14:00.

Mounted Games

I årets Mounted Games får du se taggade lag från bland annat Sverige, Wales och England göra upp i en fartfylld stafett. Här kan vi lova att det blir en riktigt spännande och rolig show!

Agility 

Därefter är det dags för en häpnadsväckande agilityuppvisning som visar upp det otroliga samarbetet mellan hund och hundförare.

Open arena

När våra fyrbenta vänner är klara får du lov att gå in på banan. Passa på att känna ordentligt på sanden och ta del av aktiviteterna för både stora och små.

Sverigeponnyn 

Dagens tävlingar fortsätter med att 30 ponnyryttare och deras C-ponnyer gör upp om vilka tio som går vidare till final i Sverigeponnyn – en av Sveriges största hoppcuper för ponnyryttare. Den stora finalen avgörs under lördagen.

Morgondagens vinnare 

Dagen avslutas med första omgången av hopptävlingen Morgondagens Vinnare där 16 av landets bästa juniorer får känna in den maffiga atmosfären i arenan.

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

Pris 225 - 3510 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Biljettkassa

Valhallabadet reception

Se öppettider

Biljettinformation

Biljetter släpps den 17 oktober klockan 09:00 i Scandinaviums biljettkassa. 

Valhallabadets biljettkassa har öppet från klockan 10:00. 

Vanliga frågor och svar om biljetter