En vit häst.

Gothenburg Horse Show

Scandinavium
99 - 499 SEK

Pay per view

Köp
Föregående Nästa

Dubbla världscupfinaler i den 45:e upplagan av Gothenburg Horse Show på Scandinavium

Vi är glada för att kunna fortsätta planera den 45:e upplagan av Gothenburg Horse Show på Scandinavium 31 mars–4 april 2021. Även fast vi vet att årets upplaga kommer att bli annorlunda ser vi fram emot dubbla världscupfinaler i  hoppning och dressyr. Missa inte när världens bästa hästar och ryttare gör upp om de åtråvärda titlarna!

LONGINES FEI JUMPING WORLD CUP™ FINAL

Världscupsäsongen i hoppning 2020/21 uteblev, men detta till trots blir det en final! I år är det upp till varje lands ridsportförbund att utse en representant som deltar i LONGINES FEI JUMPING WORLD CUP™ FINAL. Som arrangerande nation får Sverige en extra plats, vilket innebär att vår förbundskapten Henrik Ankarcrona har två ryttare att utse. När de olika länderna gjort sina uttagningar kommer det 22 ryttare från den västeuropeiska ligan.
Läs mer om världscupsäsongen i hoppning.

FEI DRESSAGE WORLD CUP™ FINAL

Två världscupkval i den västeuropeiska ligan har kunnat genomföras under dressyrens vintersäsong 2020/21 och ett tredje är planerat i ’S-Hertogenbosch. Med två kval genomförda och ett tredje planerat finns så det en rankingtabell som kommer att avgöra vilka som får ta plats i FEI DRESSAGE WORLD CUP™ FINAL på Scandinavium.
Läs mer om världscupsäsongen i dressyr.

Följ finalerna hemifrån

På grund av den rådande pandemin kommer årets Gothenburg Horse Show att genomföras utan publik på plats i Scandinavium. Hela evenemanget kommer att sändas digitalt via GHSLive så att du kan följa tävlingarna hemifrån. Genom att köpa pay per view-access får du tillgång till alla klasser, följa med backstage och ta del av när ryttarna förbereder sig på warm up. Dessutom kommer vår studio fyllas med spännande gäster, kunskapsfördjupningar och trendspaningar!

 

Biljetter

Pris 99 - 499 SEK Köp Pay per view

Biljettkassa

Valhallabadet reception

Se öppettider

Biljettinformation

Evenemanget sänds digitalt via GHSLive.
När du registrerat dig kan du logga in med ditt konto och streama Gothenburg Horse Show 2021 från valfri enhet. Observera att GHSLive är en betaltjänst:

  • GHS Live All Week Access: 499 kr / 50 Euro
  • GHSLive Wednesday: 99 kr /10 Euro
  • GHSLive Thursday: 149 kr / 15 Euro
  • GHSLive Friday: 149 kr / 15 Euro
  • GHSLive Saturday: 149 kr / 15 Euro
  • GHSLive Sunday: 149 kr / 15 Euro

Vanliga frågor och svar om biljetter