En vit häst.

Gothenburg Horse Show

Scandinavium
170 - 2510 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Gothenburg Horse Shows inledande dag präglas av unga hästar, unga ryttare och stor final i ATG Riders League!

Årets tävlingsdagar i Scandinavium startar på onsdagen med nationella klasser! Det blir spännande ungdom- och unghästklasser i hoppning men också den stora finalen av ATG Riders League.

Observera att Eurohorse inte är öppet under onsdag 23 februari. Onsdagens biljett till GHS gäller därför även som entré till Eurohorse torsdag 24 februari.

Arena Youth Tour

Nya ungdomskonceptet Arena Youth Tour har sin stora Vårfinal för första gången i Scandinavium. Efter att ryttarna ridit Höstfinalen på Sweden International Horse Show, eller tagit sig in via Andra Chansen eller Sista Chansen, ska det nu avgöras vem som tar hem Vårfinalen och vem vet, kanske fårbonusen delas ut, om det blir samma ryttare som vinner både på Friends Arena och på Scandinavium.

ATG Riders League

Under sex delfinaler har de nationella ryttarna tävlat om startplatser i den stora finalen under Gothenburg Horse Show. I fem heat gör ryttarna upp om de åtråvärda platserna till kvällens avgörande Winning Round.

SWB Trophy – hoppning

Efter att ha kvalat under Breeders Trophy är det dags för Sveriges bästa fem- och sexåriga SWB-hästar att ställas mot de bästa i sin årgång.

ATG Riders Leauge Winning Round

Nu ska det avgöras – säsongens sista Winning Round i ATG Riders League. Prissumman på totalt 590 000 kronor ska delas ut!

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

170 - 2510 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Information om våra olika biljettpaket

Rullstolsplatser

Rullstolsplatser bokas via ticketmaster.se eller telefon 077-170 70 70.
1 fri medföljare utan biljett. Vid behov av fler vill vi ha ett intyg. Entré sker via våra ordinarie entréer. Placering på rad 6 på sektion C, D, G, J eller R, T.

Syn- och teckenspråkstolkning

Syn och teckenspråkstolkning erbjuds under hela evenemanget men kräver att du bokat en syn- eller teckenspråks-biljett. Dessa val görs vid biljettköpet. Syn- och teckenspråkstolkning sker via Got Events tillgänglighetsapp som laddas ner via App Store eller Google Play. 

Informationssymbol.

Äntligen är du välkommen tillbaka till stadens arenor!

Här hittar du information om hur vi, tillsammans med våra arrangörer, arbetar för att genomföra evenemangen på ett tryggt och säkert sätt i spåren av covid-19.

Välkommen tillbaka – tryggt och säkert!

Biljettkassa

Om det finns biljetter kvar till försäljning på evenemangsdagen kommer de gå att köpa på plats i Scandinaviums biljettkassa.

Scandinaviums biljettkassa