En vit häst.

Gothenburg Horse Show

Scandinavium
170 - 2510 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Sista deltävlingen av den västeuropeiska ligan av Longines FEI JUMPING WORLD CUP™ 2021/2022!

Ta chansen och se hoppning i världsklass under hela söndagen. Alltifrån våra unga framtidslöften i finalen av Lövsta Future Challenge Jumping unga hästar till våra bästa ryttare och hästar som ska göra upp om de prestigefyllda platserna till världscupfinalen i Leipzig, 2022.  Dessutom startar dagen med en internationell hoppklass som bjuder på förstklassig sport med några av världens bästa ryttare.

Söndag från 09:00

Internationell hoppklass

I denna internationella klass blandas rutinerade ekipage tillsammans med nya stjärnskott i en tidshoppning.

Lövsta Future Challenge Jumping Unga Hästar – final

Tio av Sveriges absolut bästa sjuåriga hästar möter lika många internationella hästar i samma ålder. Pas­sa på att få en inblick i vilka hästar som är på god väg mot eliten. Här koras vinnaren efter tre tuffa omgångar under veckan, ekipagen rider först en grundomgång och de felfria gör sedan upp i en spännande omhoppning.  

Longines FEI JUMPING WORLD CUP™

Table A, tidshoppning med omhoppning

Veckans absoluta höjdpunkt inom hoppningen är här. Det är nu det avgörs vilka som får rida Longines FEI JUMPING WORLD CUP™ FINAL i Leipzig! Den allra sista omgången av den västeuropeiska ligan avgörs i Scandinavium, och det är många som vill åt de åtråvärda platserna till världscupfinalen som avgörs i Las Vegas i april, 2022. Förvänta er glädjeyttringar, besvikelse och kämparanda när några av världens bästa ryttare ska göra upp om förstaplatsen. Arenan kommer att koka och publiken kommer visa varför den är världens bästa!

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

170 - 2510 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Information om våra olika biljettpaket

Rullstolsplatser

Rullstolsplatser bokas via ticketmaster.se eller telefon 077-170 70 70.
1 fri medföljare utan biljett. Vid behov av fler vill vi ha ett intyg. Entré sker via våra ordinarie entréer. Placering på rad 6 på sektion C, D, G, J eller R, T.

Syn- och teckenspråkstolkning

Syn och teckenspråkstolkning erbjuds under hela evenemanget men kräver att du bokat en syn- eller teckenspråks-biljett. Dessa val görs vid biljettköpet. Syn- och teckenspråkstolkning sker via Got Events tillgänglighetsapp som laddas ner via App Store eller Google Play. 

Informationssymbol.

Äntligen är du välkommen tillbaka till stadens arenor!

Här hittar du information om hur vi, tillsammans med våra arrangörer, arbetar för att genomföra evenemangen på ett tryggt och säkert sätt i spåren av covid-19.

Välkommen tillbaka – tryggt och säkert!

Biljettkassa

Om det finns biljetter kvar till försäljning på evenemangsdagen kommer de gå att köpa på plats i Scandinaviums biljettkassa.

Scandinaviums biljettkassa