En vit häst.

Gothenburg Horse Show

Scandinavium
170 - 2510 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Hoppning med framtidens talanger och internationella ryttare

Gothenburg Horse Shows andra dag tillägnas våra hoppälskande besökare med en härlig blandning av unghästar, lovande ungdomsryttare och internationella toppryttare. Dessutom håller vi lite extra fokus på familjeunderhållning och fartfylld Mounted Games. Foajén kommer vara fylld med roliga aktiviteter såsom pyssel, ansiktsmålning, häng med Agrias Ponnyklubb och såklart – käpphästhoppning!

Dagpass från 10:30

Sverigeponnyn semifinal

bed A:Inverkan, Lätt B/0.90 m

30 stycken taggade ponnyryttare och deras C-ponnyer gör upp om vilka tio ekipage som går vidare till lördagens stora final av Sverigeponnyn.

Arena Youth Tour – final

Nya ungdomskonceptet Arena Youth Tour har sin stora Vårfinal för första gången i Scandinavium. Efter att ryttarna ridit Höstfinalen på Sweden International Horse Show, eller tagit sig in via Andra Chansen eller Sista Chansen, ska det nu avgöras vem som tar hem Vårfinalen och vem vet, kanske fårbonusen delas ut, om det blir samma ryttare som vinner både på Friends Arena och på Scandinavium.

Show, Mounted Games

Fartfylld action och spänning på hög nivå utlovas. Lag från bl.a. Sverige, Wales och England ställs mot varandra i årets upplaga av Gothenburg Horse Shows Mounted Games.

Öppen träning dressyr

Dressyrekipagen får en möjlighet att känna på stämningen i arenan för helgens första gång under denna öppna träning.

Lövsta Future Challenge Jumping Unga Hästar – omgång 1

Tio av Sveriges absolut bästa sjuåriga hästar möter tio internationella hästar i samma ålder i en tidshoppning. Passa på att få en inblick i vilka hästar som är på god väg mot eliten i den första av helgens tre avgörande klasser.

Torsdag kvällspass från 18:00

Internationell hoppning

För första gången för i år äntras arenan av de internationella hoppekipagen. I en tidshoppning känner de på arenan och värmer upp inför helgens utmaningar!

Internationell hoppklass

En fartfylld hoppklass där eliten först rider en grundomgång och de felfria ekipagen sedan gör upp i en spännande omhoppning.

AFTER RIDE – GOTHIA TOWERS

Avsluta dagen med mingel och härligt häng i Lobbybaren på Gothia Towers.

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

170 - 2510 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Information om våra olika biljettpaket

Rullstolsplatser

Rullstolsplatser bokas via ticketmaster.se eller telefon 077-170 70 70.
1 fri medföljare utan biljett. Vid behov av fler vill vi ha ett intyg. Entré sker via våra ordinarie entréer. Placering på rad 6 på sektion C, D, G, J eller R, T.

Syn- och teckenspråkstolkning

Syn och teckenspråkstolkning erbjuds under hela evenemanget men kräver att du bokat en syn- eller teckenspråks-biljett. Dessa val görs vid biljettköpet. Syn- och teckenspråkstolkning sker via Got Events tillgänglighetsapp som laddas ner via App Store eller Google Play. 

Informationssymbol.

Äntligen är du välkommen tillbaka till stadens arenor!

Här hittar du information om hur vi, tillsammans med våra arrangörer, arbetar för att genomföra evenemangen på ett tryggt och säkert sätt i spåren av covid-19.

Välkommen tillbaka – tryggt och säkert!

Biljettkassa

Om det finns biljetter kvar till försäljning på evenemangsdagen kommer de gå att köpa på plats i Scandinaviums biljettkassa.

Scandinaviums biljettkassa