Green Day + Rancid

Scandinavium
695 - 795 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter

Bra att veta inför evenemanget

Konserten med Green Day och Rancid den 21 juni flyttas ifrån Slottskogsvallen till Scandinavium. Mer information till dig som redan har köpt biljett nedan.

Konserten med Green Day och Rancid den 21 juni flyttas ifrån Slottskogsvallen till Scandinavium. Detta på grund av att Green Day vill spela hela sitt set på ca 2,5h.

OBSERVERA!
Du måste byta din biljett till konserten på Scandinavium.

På Scandinavium heter Golden Circle: Främre ståplats.
Ståplats: Bakre ståplats.

Nya biljetter kommer skickas ut automatiskt under vecka 10, då med benämningen Främre ståplats samt Bakre ståplats beroende på vad du köpt. Detta gäller alla som har köpt sina biljetter genom auktoriserade biljettombud eller biljettforum.se Har du köpt dina biljetter hos någon annan så måste du kontakta vederbörande företag.

För frågor kring evenemanget och biljetter kontakta eventinfo@gotevent.se

Green Day är ett av världens största och vassaste punkrockband med rykte om sig att alltid ge allt på scen. Tillsammans med högst omtalade bandet Rancid laddas det för en episk kväll vi sent kommer att glömma!

Green Day slog igenom med ”Dookie” 1994, och gick snabbt från att vara ett källarband till att sälja tio miljoner exemplar av genombrottsalbumet. 20 år senare är de minst lika aktuella med flera Grammy-vinnande album i bagaget, en egen musikal i deras ära och många långa världsturnéer på meritlistan.

När Green Day senast besökte Sverige resulterade det i en utsåld spelning på Malmö Arena och ett packat Globen i Stockholm. Recensionerna talade om hyperenergisk partymaskin, obeveklig publikkontakt och en scenshow som inte gick av för hackor.

Även Rancid har ett rykte om sig att vara ett lysande liveband med gott om överskottsenergi på scen. Senast Rancid spelade på Göteborgsk mark var på West Coast Riot 2012, där ingen mindre än självaste Bruce Springsteen tog sig till Röda Sten för att kolla in punkhjältarna från Kalifornien.

Nu kan publiken istället se fram mot en intimare kväll med några av punkrockens absolut största i Göteborgs eget Colosseum - varmt välkomna till Scandinavium!

Samtliga biljettköpare kommer att kontaktas för byte av biljetter.

Biljetter

Pris 695 - 795 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

(Biljettkassan Scandinavium)
Scandinavium, Valhallagatan 1

Se öppettider

Biljettinformation

Då konserten flyttas från Slottskogsvallen till Scandinavium kommer samtliga biljettköpare att kontaktas av sitt biljettombud för byte av biljetter.

Vanliga frågor och svar om biljetter