Green Day + Rancid

Scandinavium
695 - 795 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter

Bra att veta inför evenemanget

Konserten med Green Day och Rancid den 21 juni flyttas ifrån Slottskogsvallen till Scandinavium. Mer information till dig som redan har köpt biljett nedan.

Konserten med Green Day och Rancid den 21 juni flyttas ifrån Slottskogsvallen till Scandinavium. Detta på grund av att Green Day vill spela hela sitt set på ca 2,5h.

OBSERVERA!
Du måste byta din biljett till konserten på Scandinavium.

På Scandinavium heter Golden Circle: Främre ståplats.
Ståplats: Bakre ståplats.

Nya biljetter kommer skickas ut automatiskt under vecka 10, då med benämningen Främre ståplats samt Bakre ståplats beroende på vad du köpt. Detta gäller alla som har köpt sina biljetter genom auktoriserade biljettombud eller biljettforum.se Har du köpt dina biljetter hos någon annan så måste du kontakta vederbörande företag.

För frågor kring evenemanget och biljetter kontakta eventinfo@gotevent.se

Konserten med Green Day och Rancid den 21 juni fyttar från Slottsskogsvallen till Scandinavium.

Green Day besökte nyligen Sverige, en utsåld spelning på Malmö Arena och ett packat Globen i Stockholm. Recensionerna talade om hyperenergisk partymaskin, obeveklig publikkontakt och en scenshow som inte gick av för hackor.

Även Rancid har ett rykte om sig att vara ett lysande liveband med gott om överskottsenergi på scen. Allt som allt bäddar detta för en outplånlig upplevelse i Scandinavium i sommar. Det är helt enkelt extra allt och det är då live är som bäst!

Nu kan publiken istället se fram mot en intimare kväll med några av punkrockens absolut största i Göteborgs eget Colosseum - varmt välkomna till Scandinavium!

Samtliga biljettköpare kommer att kontaktas för byte av biljetter.

Biljetter

Pris 695 - 795 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

(Biljettkassan Scandinavium)
Scandinavium, Valhallagatan 1

Se öppettider

Biljettinformation

Då konserten flyttas från Slottskogsvallen till Scandinavium kommer samtliga biljettköpare att kontaktas av sitt biljettombud för byte av biljetter.

Vanliga frågor och svar om biljetter