Guns N´Roses - Not In This Lifetime Tour

Viktig information om 13-årsgräns
Ullevi
615 - 995 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter
Föregående Nästa

Den 21 juli spelar Guns N’ Roses för första gången på Nordens största arena Ullevi. Missa inte biljettsläppet som sker den 16 november kl 09.00.

Guns N’ Roses ”Not In This Lifetime Tour” visar inga tecken på att sakta ner – med över en miljon biljetter sålda bara i Europa i år (inklusive en slutsåld och kritikerhyllad konsert på Friends Arena 29 juni) åker de vidare på en europeisk sommarturné 2018 som avslutas på Ullevi!

Den första europeiska delen av denna galet framgångsrika turné, som startade 2016, har bara under 2017 redan sålt över en miljon biljetter. Detta gör den till den mest framgångsrika turnén i år och visar återigen att attityden, energin och själen i både Guns N’ Roses och rockmusikscenen är minst lika stor som för tre decennier sedan när detta band slog igenom och blev världens största band.

Lördagen den 21 juli 2018 är de tillbaka i Sverige och vi ser enormt mycket fram emot att höra Axl Rose sylvassa stämma och Slash bärande gitarrslingor ljuda över Ullevi i sommarkvällen – detta blir en ny klassiker!

Biljetter

Pris 615 - 995 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

Scandinavium biljettkassa

Se öppettider

Biljettinformation