Håkan Hellström

Viktig information om 13-årsgräns
Ullevi
635 - 950 SEK

Biljetter släppta

Köp
Föregående Nästa

Håkan Hellströms konserter på Ullevi är flyttade till sommaren 2021

På grund av den rådande Coronapandemin kommer samtliga av Håkan Hellströms konserter på Ullevi att flyttas till sommaren 2021. Har du köpt biljett är den automatiskt giltig till det nya konsertdatumet. Du behöver alltså inte göra någonting för att med din nuvarande biljett se Håkan Hellström på Ullevi 2021 istället. Har du ändå frågor om din biljett läs vår FAQ nedan. Har du ytterligare frågor kan du kontakta Ticketmaster. Observera att ditt svar kan dröja då det är många som hör av sig just nu!

Frågor och svar

Vilka är de nya datumen och vilket datum är min biljett giltig till?

  • 12 juni 2020 > 20 augusti 2021
  • 13 juni 2020 > 21 augusti 2021
  • 28 augusti 2020 > 27 augusti 2021
  • 29 augusti 2020 > 28 augusti 2021

Måste jag byta min biljett mot en ny?

Nej. Din biljett är automatiskt giltig 2021. Du behöver inte göra något, så behåll biljetten och börja peppa!

Kommer jag få samma plats på det nya datumet?

Ja. Din biljett är giltig för det nya datumet och din plats blir samma som det står på biljetten.

Jag kan inte gå på mitt nya datum, men jag kan ett av de andra datumen, hur gör jag?

Om du skulle ha förhinder och inte kan gå på det nya datumet kommer det, i mån av plats finnas möjlighet att byta din biljett till ett av de andra datumen. Kontakta då oss på eventinfo@gotevent.se innan den 25/5.

Jag kan inte gå på något av de nya datumen.

Om du skulle ha förhinder och inte kan gå på något av de nya datumen, vänligen kontakta Ticketmaster innan den 25/5.

Hur gör jag med mina utgifter för hotell och resa?

Du behöver kontakta ditt hotell / din researrangör och se vad de har för ombokningsregler och ifall de kan hjälpa dig boka om till 2021.

En hälsning från Håkan

Hej alla!

Hoppas att ni mår bra och att solen skiner på er dessa märkliga, men ändå magiska vårdagar. Det var längesen jag skrev något här på sidan. Hänger inte med jättebra i instagramtempot, ledsen för det. Hur som helst - vill bara säga att jag blev väldigt glad över all entusiasm kring spelningarna 2020. Det värmde verkligen och värmer fortfarande. Och just på den platsen - som att få spela landskamp på hemmaplan.

Men som ni förstår är läget svårt för den typen av konserter i år. Varken arrangörer eller experter har vetat hur länge det här ska hålla i sig. Jag själv har känt att det vore skönt med något fint i horisonten att blicka fram emot. Något slags party när allt det här är överspelat och förbi. Jag bestämmer inte över sånt, men nu blir det faktiskt så. Spelningarna flyttas ett helt år till sommaren 2021. Det blir kanske en lite ojämn siffra att fira - 21 år. Men samtidigt fyller ju Göteborg 400 år 2021 så vi kan väl passa på att fira det istället?

Framför allt - den stora grejen är att det är fritt fram igen för party och det ska väl räcka alldeles förträffligt som ursäkt för att tända upp Ullevi igen.

Musik kommer ändå i år, som ni kanske vet. Rampljus. Skivan är uppdelad i två delar och vi får höras på platta i år istället för live. Hoppas att ni diggar den. Den är egentligen gjord för scenen, men den tiden kommer.

Tills dess -
Håll höjd
Håll fast
Håll facklan brinnande

❤🔥 Håkan

Biljetter

Pris 635 - 950 SEK Köp Biljetter släppta

Biljettkassa

Valhallabadet reception

Se öppettider