Harry Potter och Fången från Azkaban™ in concert

Scandinavium
295 - 845 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter
Föregående Nästa

Harry Potter och fången från Azkaban™ ackompanjeras av Göteborgs Symfoniker

Som följd av Folkhälsomyndighetens beslut angående folksamlingar var det inte möjligt att genomföra evenemanget som planerat den 22 augusti 2020. Evenemanget flyttades därför fram till den 14 augusti 2021. Köpt biljett gäller till det nya datumet. 

För frågor om biljetter och återköp kontakta Ticketmaster. Sista dagen för återlösen av biljetter var 2020-07-15. 

Nu är det dags för den tredje berättelsen om Harry Potter att visas på Scandinavium. Filmen ackompanjeras av fantastisk livemusik framförd av Göteborgs Symfoniker. Det blir en magisk kväll där du får uppleva "Harry Potter och fången från Azkaban™" på ett helt nytt sätt.

Om du älskar J. K. Rowlings saga om Harry Potter har du säkerligen redan läst böckerna och sett filmerna flera gånger om. Nu får du chansen att uppleva magin på ett extra förtrollande sätt. Förra året fick vi njuta av ”Harry Potter och hemligheternas kammare™ In Concert” och nu är det dags för den tredje delen i den klassiska sagan. I augusti visas ”Harry Potter och fången från Azkaban™” på Scandinavium, samtidigt som Göteborgs Symfoniker spelar John Williams fantastiska filmmusik live.

  • Filmen visas med engelskt tal och svensk undertext.
  • Speltid cirka 3 timmar och 15 minuter, inklusive paus.
  • Ingen åldersgräns.

HARRY POTTER characters, names and related indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. WIZARDING WORLD trademark and logo © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s21)

Cineconcerts logotyp

Göteborgs Symfoniker logotyp

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

Pris 295 - 845 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Biljettkassa

Biljettkassan är stängd tills vidare.

Biljettinformation

Vid frågor om biljetter hänvisar vi till Ticketmaster.

Ladda upp med en à la carte på Pouls restaurang

Sober miljö och förstklassig à la carte kännetecknar Pouls restaurang. Restaurangen är döpt efter arkitekten bakom Scandinavium och ligger i direkt anslutning till våra loger.

Pouls Restaurang
Stämningsfull belysning och dukade långbord i restaurang Glöd Kök & Bar.

Njut av en god buffé på Glöd Kök & Bar

På Glöd Kök & Bar njuter du och ditt sällskap fint komponerade bufféer av modernt och internationellt snitt. Den perfekta uppladdningen för stora och små sällskap.

Glöd Kök & Bar