Harry Potter och Fången från Azkaban™ in concert

Scandinavium
295 - 845 SEK

Biljetter släppta

Köp
Föregående Nästa

Harry Potter och fången från Azkaban™ ackompanjeras av Göteborgs Symfoniker

Som följd av Folkhälsomyndighetens beslut angående folksamlingar var det inte möjligt att genomföra evenemanget som planerat den 22 augusti 2020. Evenemanget flyttades därför fram till den 14 augusti 2021. Köpt biljett gäller till det nya datumet. 

Information om återbetalning

  • Kortbetalda, bankbetalda, swishbetalda eller biljetter betalda med AcceptEmail (inkl. outhämtade) återbetalas till kortet/kontot inom två veckor.
  • Biljetter köpta hos Biljettombud återköps hos valfritt Biljettombud.
  • För bokningar med betalningssätt Klarna kommer du att få ett mail från Klarna gällande återbetalningen inom två veckor.
  • Har du biljetter som är betalda eller delbetalda med presentkort, vänligen skicka ett mail till info@ticketmaster.se med bokningsnummer och kompletta bankuppgifter. Återbetalningen görs sedan inom två veckor.
  • Service- och distributionsavgifter återbetalas ej vid flyttat eller inställt evenemang.

Sista dagen för återlösen av biljetter var 2020-07-15. Har du ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta arrangören eller eventinfo@gotevent.se.

Nu är det dags för den tredje berättelsen om Harry Potter att visas på Scandinavium. Filmen ackompanjeras av fantastisk livemusik framförd av Göteborgs Symfoniker. Det blir en magisk kväll där du får uppleva "Harry Potter och fången från Azkaban™" på ett helt nytt sätt.

Om du älskar J. K. Rowlings saga om Harry Potter har du säkerligen redan läst böckerna och sett filmerna flera gånger om. Nu får du chansen att uppleva magin på ett extra förtrollande sätt. Förra året fick vi njuta av ”Harry Potter och hemligheternas kammare™ In Concert” och nu är det dags för den tredje delen i den klassiska sagan. I augusti visas ”Harry Potter och fången från Azkaban™” på Scandinavium, samtidigt som Göteborgs Symfoniker spelar John Williams fantastiska filmmusik live.

  • Filmen visas med engelskt tal och svensk undertext.
  • Speltid cirka 3 timmar och 15 minuter, inklusive paus.
  • Ingen åldersgräns.

HARRY POTTER characters, names and related indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. WIZARDING WORLD trademark and logo © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s19)

Cineconcerts logotyp

Göteborgs Symfoniker logotyp

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

Pris 295 - 845 SEK Köp Biljetter släppta

Biljettkassa

Valhallabadet reception

Se öppettider