IFK Göteborg - Ljungskile SK

IFK Göteborg
VS
Ljungskile FC
Bravida Arena
70 - 120 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter

Att se IFK Göteborg live på Gamla Ullevi är en unik upplevelse som skapas av spelare och supportrar till Sveriges mest framgångsrika fotbollsförening.

Vi kom fyra i år. Vi är långt ifrån nöjda.Nästa år ska vi spela om guldet och då behöver vi dig. Hjälp oss fylla läktarna. 

Det startar med inmarschen "Snart skiner Poseidon" och fortsätter med 90 minuters fotbollsfest i full fart. På planen. På läktaren. Låt den blåvita passionen flöda över hela arenan. Ge oss din röst, din glöd och din kärlek. I gengäld lovar vi att alla som kränger på sig Blåvittröjan ger sitt yttersta från första till sista sekund.

Bra att veta inför evenemanget

Det är inte är tillåtet att ta med sig egen mat och dryck in på Gamla Ullevi. I våra kiosker kan du handla korv med bröd, hamburgare, kaffe, godis, snacks etc.

 Det är givetvis inte heller tillåtet att ta med sig någon form av vapen eller andra föremål som skulle kunna användas som vapen, såsom paraplyer. Det är tillåtet att ta med sig kamerautrustning för "amatörbruk".

 På Gamla Ullevi finns ingen effektförvaring, vi hänvisar till centralstationen för närmast möjlighet till inlåst förvaring.

Biljetter

Pris 70 - 120 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

(Biljettkassan Scandinavium)
Scandinavium, Valhallagatan 1
0771-70 70 70

Se öppettider

Biljettinformation

Tänk på att köpa din biljett till matchen i god tid. Du kan köpa biljetter online fram tills 1 timma innan avspark. Biljettkassan på Gamla Ullevi är endast öppen på matchdagen och öppnar då 5 timmar innan avspark. Innan dess kan du köpa din biljett direkt här på webben eller via Scandinaviums biljettkassa. För telefonbokning ring Ticketmaster på 0771-70 70 70, ordinarie öppettider
måndag - fredag, kl. 09.00 - 17.00

Observera att det också är billigare att köpa i förköp då biljettpriset går upp med 20 kr per biljett om du köper i kassan på Gamla Ullevi på matchdagen.

Vanliga frågor och svar om biljetter