IFK Göteborg

IFK Göteborg
VS
GIF Sundsvall
Gamla Ullevi
75 - 300 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter
Föregående Nästa

Att se IFK Göteborg live på Gamla Ullevi är en unik upplevelse som skapas av spelare och supportrar till Sveriges mest framgångsrika fotbollsförening.

Det startar med inmarschen "Snart skiner Poseidon" och fortsätter med 90 minuters fotbollsfest i full fart. På planen. På läktaren. Låt den blåvita passionen flöda över hela arenan. Ge oss din röst, din glöd och din kärlek. I gengäld lovar vi att alla som kränger på sig Blåvittröjan ger sitt yttersta från första till sista sekund.

Biljetter

Pris 75 - 300 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

Scandinavium biljettkassa

Se öppettider

Biljettinformation

Tänk på att köpa din biljett till matchen i god tid. Du kan köpa biljetter online fram tills 1 timma innan avspark. Biljettkassan på Gamla Ullevi är endast öppen på matchdagen och öppnar då 5 timmar innan avspark. Innan dess kan du köpa din biljett direkt här på webben eller via Scandinaviums biljettkassa. För telefonbokning ring Ticketmaster på 0771-70 70 70, ordinarie öppettider
måndag - fredag, kl. 09.00 - 17.00

Observera att det också är billigare att köpa i förköp då biljettpriset går upp med 20 kr per biljett om du köper i kassan på Gamla Ullevi på matchdagen.

Vanliga frågor och svar om biljetter