IFK Göteborg vs Malmö FF

IFK Göteborg
VS
Ullevi
90 - 315 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter

Missa inte årets fotbollsfest när IFK Göteborg tar mot regerande mästarna Malmö FF den 1 april på Ullevi – hetare än så kan inte allsvenskan starta!

Det startar med inmarschen "Snart skiner Poseidon" och fortsätter med 90 minuters fotbollsfest i full fart. På planen. På läktaren.

Bra att veta inför evenemanget

Det är inte är tillåtet att ta med sig egen mat och dryck in på Gamla Ullevi. I våra kiosker kan du handla korv med bröd, hamburgare, kaffe, godis, snacks etc.

 Det är givetvis inte heller tillåtet att ta med sig någon form av vapen eller andra föremål som skulle kunna användas som vapen, såsom paraplyer. Det är tillåtet att ta med sig kamerautrustning för "amatörbruk".

 På Gamla Ullevi finns ingen effektförvaring, vi hänvisar till centralstationen för närmast möjlighet till inlåst förvaring.

Biljetter

Pris 90 - 315 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

(Biljettkassan Scandinavium)
Scandinavium, Valhallagatan 1
0771-70 70 70

Se öppettider

Biljettinformation

Tänk på att köpa din biljett till matchen i god tid. Du kan köpa biljetter online fram tills 1 timma innan avspark. Biljettkassan på Gamla Ullevi är endast öppen på matchdagen och öppnar då 5 timmar innan avspark. Innan dess kan du köpa din biljett direkt här på webben eller via Scandinaviums biljettkassa. För telefonbokning ring 031-811020.

 Observera att det också är billigare att köpa i förköp då biljettpriset går upp med 20 kr per biljett om du köper i kassan på Gamla Ullevi på matchdagen.

Vanliga frågor och svar om biljetter