In Flames & Five Finger Death Punch

Scandinavium
545 - 805 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter
Pouls restaurang

Scandinaviums restaurang har bytt namn till Pouls!

SPÄNNANDE, JAG VILL VETA MER!

Nu gör Göteborgs stolthet In Flames och amerikanska Five Finger Death Punch gemensam sak. Den 16 november intar metalgiganterna klassiska Scandinavium i Göteborg med en helt unik spelning. Support Of Mice & Men.

In Flames är det svenska band som tagit hela världen med storm. Man har gått från en lokal angelägenhet till en världssensation, sedan första albumet "Lunar Strain" släpptes 1994 till senaste (och trettonde) albumet ”Battles” som släpptes förra hösten. Bandet säljer nu slut på stora arenor i världens alla hörn och är givetvis fanfavoriter även i Sverige, något som inte minst bekräftades när de i lördags avslutade Sweden Rock inför storpublik.

Senast Five Finger Death Punch gjorde en egen spelning i Sverige var 2015 då de spelade inför ett fullsatt Hovet i Stockholm. Gruppen har kommit att bli ett av de absolut största akterna på metalscenen de senaste åren.

Support för kvällen står inga mindre än det amerikanska heavy metal bandet Of Mice & Men.

Biljetter

Pris 545 - 805 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

Ullevi Biljettkassa
(Vid Paradentrén)

Se öppettider

Biljettinformation

Insläpp kl 18:15.
Åldersgräns 13 år

Vanliga frågor och svar om biljetter

Bild på Scandinavium efter ombyggnad 2017. Entréerna har stora glaspartier och det finns en ny restaurang med en ny trappa.

Scandinavium moderniseras och får ny modern evenemangsrestaurang

Den nya restaurangen heter Glöd kök & bar och tar 400 sittande gäster med en maxkapacitet för 700 personer. Öppnar i höst!

Häftigt, jag vill veta mer!