Iron Maiden

Viktig information om 13-årsgräns
Ullevi
615 - 1035 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Heavy metal-jättarna Iron Maiden kommer tillbaka till Ullevi

Iron Maiden behöver knappast någon närmare presentation. Under sin mångåriga karriär har det legendariska heavy metal-bandet spelat på Ullevi fyra gånger tidigare. Nu kommer de tillbaka till Göteborg med sin turné ”Legacy Of The Beast Tour”. 

Sedan turnéstarten har Iron Maiden besökt 39 länder världen runt. Sommaren 2018 gjorde de stopp i Sverige med två utsålda spelningar på Sweden Rock Festival och Tele2 Arena. Med flera hits och fanfavoriter i bagaget kommer bandet kunna bjuda på något för alla när de kommer till Ullevi, oavsett om du är ett stort Iron Maiden-fan eller bara är sugen på en sommarspelning på en av nordens största arenor.

Special guests: Airbourne och The Hellacopters

Till konserten på Ullevi tar Iron Maiden med sig gästartisterna Airbourne som är ett av världens mest populära hårdrocksband och alltid bjuder på en live-upplevelse utöver det vanliga. Deras musik har ett unikt sound med influenser från stora band som AC/DC, Def Leppard, Thin Lizzy och Motörhead. 
Även det svenska rockbandet The Hellacopters gästar konserten.

Nytt datum 2022

Iron Maidens konsert den 3 juli 2021 har flyttats fram till 22 juli 2022. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta Ticketmaster för eventuella biljettfrågor!

Vi ses på Ullevi!

Biljetter

615 - 1035 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Vid frågor om biljetter hänvisar vi till Ticketmaster. 

Vy över evenemangsstråket. Pylonerna på Ullevi lyser upp arenan.

Biljettkassa

Om det finns biljetter kvar till försäljning på evenemangsdagen kommer de gå att köpa på plats i Ullevis biljettkassa.

Ullevis biljettkassa