Iron Maiden på Ullevi 2021. Suppoer D-A-D och Airbourne

Iron Maiden

Viktig information om 13-årsgräns
Ullevi
615 - 1035 SEK

Biljetter släppta

Köp
Föregående Nästa

Heavy metal-jättarna Iron Maiden kommer tillbaka till Ullevi

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar var det inte möjligt att genomföra Iron Maidens konsert på Ullevi den 27 juni 2020 utan konserten har flyttats fram till lördag 3 juli 2021, special guest blir Airbourne och D-A-D.

Live Nation skriver följande:
"Säkerheten för artister, fans och personal är alltid av högsta prioritet och arrangören vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.".

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta respektive biljettåterförsäljare för eventuella biljettfrågor! Har du ytterligare frågor kan du kontakta Ticketmaster eller mejla oss på eventinfo@gotevent.se. Observera att ditt svar kan dröja då det är många som hör av sig just nu.

Iron Maiden behöver knappast någon närmare presentation. Under sin mångåriga karriär har det legendariska heavy metal-bandet spelat på Ullevi fyra gånger tidigare. Nu kommer de tillbaka till Göteborg med sin turné ”Legacy Of The Beast Tour”. 

Sedan turnéstarten har Iron Maiden besökt 39 länder världen runt. Sommaren 2018 gjorde de stopp i Sverige med två utsålda spelningar på Sweden Rock Festival och Tele2 Arena. Med flera hits och fanfavoriter i bagaget kommer bandet kunna bjuda på något för alla när de kommer till Ullevi, oavsett om du är ett stort Iron Maiden-fan eller bara är sugen på en sommarspelning på en av nordens största arenor.

Special guests: Airbourne och D-A-D

Till konserten på Ullevi tar Iron Maiden med sig gästartisterna Airbourne som är ett av världens mest populära hårdrocksband och alltid bjuder på en live-upplevelse utöver det vanliga. Deras musik har ett unikt sound med influenser från stora band som AC/DC, Def Leppard, Thin Lizzy och Motörhead. 
Även det danska rockbandet D-A-D följer med som gästartister.

Vi ses på Ullevi!

Biljetter

Pris 615 - 1035 SEK Köp Biljetter släppta

Biljettkassa

Valhallabadet reception

Se öppettider