En by står i lågor och Iron Maidens "The beast" står med ett svärd i handen. I förgrunden syns ett stridsflygplan.

Iron Maiden

Viktig information om 13-årsgräns
Ullevi
615 - 1035 SEK

Biljetter släppta

Föregående Nästa

Heavy metal-jättarna Iron Maiden kommer tillbaka till Ullevi

Iron Maiden behöver knappast någon närmare presentation. Under sin mångåriga karriär har det legendariska heavy metal-bandet spelat på Ullevi fyra gånger tidigare. Nu kommer de tillbaka till Göteborg med sin turné ”Legacy Of The Beast Tour”. 

Enda Sverige-spelningen i sommar

Sedan turnéstarten har Iron Maiden besökt 39 länder världen runt. Sommaren 2018 gjorde de stopp i Sverige med två utsålda spelningar på Sweden Rock Festival och Tele2 Arena. Konserten på Ullevi ingår i den sista delen av "Legacy Of The Beast"-turnén och blir bandets enda Sverige-spelning sommaren 2020. 

Med flera hits och fanfavoriter i bagaget kommer bandet kunna bjuda på något för alla, oavsett om du är ett stort Iron Maiden-fan eller bara är sugen på en sommarspelning på Ullevi.

Tar med sig två gästartister

Till konserten på Ullevi tar Iron Maiden med sig två special guests; Alter Bridge och Airbourne.

Alter Bridge har en karriär som sträcker sig över femton år och i oktober släppte de sitt sjätte studioalbum "Walk the sky". Deras sound befinner sig i gränslandet mellan hårdrock och heavy metal och uppskattas av fans jorden runt.

Airbourne är ett av världens mest populära hårdrocksband och bjuder alltid på en live-upplevelse utöver det vanliga. Deras musik har ett unikt sound med influenser från stora band som AC/DC, Def Leppard, Thin Lizzy och Motörhead.

Vi ses på Ullevi!

Biljetter

Pris 615 - 1035 SEK Biljetter släppta

Biljettkassa

Valhallabadet reception

Se öppettider