Jesus Christ Superstar

Scandinavium
595 - 1155 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Rockmusikalen Jesus Christ Superstar på Scandinavium

2022 återkommer den fantastiska rockmusikalen Jesus Christ Superstar till Scandinavium i Göteborg. Denna gång med två av landets främsta artister, nämligen inga mindre än Peter Jöback och Ola Salo!

Både Peter Jöback och Ola Salo har blivit enormt hyllade och nått stora musikaliska framgångar genom åren. I denna unika arenauppsättning av rockmusikalen Jesus Christ Superstar uppträder de två begåvade artisterna tillsammans på en stor scen för första gången. Peter Jöback spelar rollen som Jesus och Ola Salo rollen som Judas. Tillsammans med en stor ensemble kommer de att bjuda på en musikalupplevelse utan motstycke!

Jesus Christ Superstar skrevs av Andrew Lloyd Webben och Tim Rice 1970 och har spelats i både opera- och musikalformat världen runt. På Scandinavium har vi sett Jesus Christ Superstar flera gånger genom åren. Första gången var 1972, med bland andra Peter Winsnes, Agnetha Fältskog och Titti Sjöblom i rollerna. Den senaste gången var 2014 – och då med Ola Salo i titelrollen. Nu ser vi fram emot att välkomna honom tillbaka till arenan tillsammans med Peter Jöback.

Föreställningen framförs på originalspråket engelska.

Nya datum

På grund av pandemin har Jesus Christ Superstar flyttats fram till nya datum. Håll hårt i din biljett, den gäller automatiskt till det nya datumet och du som biljettköpare behöver inte göra någonting.

  • Fredag 11 mars klockan 19:30 flyttas till fredag 17 juni klockan 19:30.
  • Lördag 12 mars klockan 15:30 flyttas till lördag 18 juni klockan 15:30.
  • Lördag 12 mars klockan 20:00 flyttas till lördag 18 juni klockan 20:00.
  • Söndag 13 mars klockan 16:00 flyttas till torsdag 16 juni klockan 19:30.

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

595 - 1155 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Max 15 biljetter per köp.

Åldersgräns

Ingen åldersgräns på sittplatsläktare, men alla måste ha en egen sittplatsbiljett förutom barn under 2 år, som sitter i medföljande vuxens knä.
Det finns moment i föreställningen som kan kännas skrämmande för små barn.

Rullstolsplatser

Rullstolsbiljetter köps via ticketmaster.se eller på telefonnummer 0776-70 77 77. 1 fri medföljare per biljett, Entré via Scandinaviums huvudentré. Placering på rad 6, sektion C, D, R eller T.

Biljettkassa

Om det finns biljetter kvar till försäljning på evenemangsdagen kommer de gå att köpa på plats i Scandinaviums biljettkassa.

Scandinaviums biljettkassa