De fyra medlemmarna i KISS. I bakgrunden syns eldlågor.

KISS

Scandinavium
615 - 1055 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

KISS tar ett storslaget farväl på Scandinavium

Konserten med KISS har flyttats fram till 2022. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta Ticketmaster för eventuella biljettfrågor! Ta hand om varandra!

Paul Stanley hälsar, “We will be back as soon as possible, and in the meantime we want to say to the KISS ARMY in Europe stay safe.”

Gene Simmons meddelar, “To all our European fans, stay healthy and we will be back rocking you all very soon.”

End Of The Road World Tour

Efter en lång karriär som sträcker sig över 45 år, 100 miljoner sålda album och tusentals mäktiga konserter världen över är det nu dags för KISS att ta farväl av sina fans. 

KISS är ett älskat band av många! När bandet släppte nyheten om sin avskedsturné ”End Of The Road World Tour” var efterfrågan efter fler konsertdatum enorm. Bandet uppfyllde fansens önskan och la till fler spelningar – bland annat här i Göteborg. De svenska fans som inte hade möjlighet att besöka Sweden Rock Festival sommaren 2019 får nu en ny chans att ta farväl av det legendariska hårdrocksbandet.

Största KISS-showen någonsin

KISS har gång på gång bevisat att de är en av tidernas mest ikoniska live-akter. 2014 valdes bandet in i Rock & Roll Hall of Fame och under avskedsturnén bjuder de på sin största KISS-show någonsin. Oavsett om du har sett bandet tidigare eller inte bör du ta chansen att ta del av denna storslagna live-upplevelse!

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

615 - 1055 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Max 10 biljetter per person. 
Rullstolsplatser: Bokas på telefon hos Ticketmaster Callcenter 0776 70 77 77.
1 medföljare utan biljett, entré via Scandinaviums huvudentré. 

Vid övriga frågor om biljetter hänvisar vi till Ticketmaster. 

Ladda upp med en à la carte på Pouls restaurang

Sober miljö och förstklassig à la carte kännetecknar Pouls restaurang. Restaurangen är döpt efter arkitekten bakom Scandinavium och ligger i direkt anslutning till våra loger.

Pouls Restaurang
Stämningsfull belysning och dukade långbord i restaurang Glöd Kök & Bar.

Njut av en god buffé på Glöd Kök & Bar

På Glöd Kök & Bar njuter du och ditt sällskap fint komponerade bufféer av modernt och internationellt snitt. Den perfekta uppladdningen för stora och små sällskap.

Glöd Kök & Bar
Information.

Information gällande covid-19 och vaccinationsbevis

Här hittar du information om hur vi, tillsammans med våra arrangörer, arbetar för att genomföra evenemangen på ett tryggt och säkert sätt i spåren av covid-19.

Covid-19

Biljettkassa

Om det finns biljetter kvar till försäljning på evenemangsdagen kommer de gå att köpa på plats i Scandinaviums biljettkassa.

Scandinaviums biljettkassa