Melodifestivalen

Scandinavium
188 - 750 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Upplev Melodifestivalens matinéförställning live på Scandinavium

I februari landar Melodifestivalens turné i Göteborg. Äntligen kan vi välkomna schlagerpubliken tillbaka till Scandinavium för att uppleva den fantastiska Melodifestivalen. Lördagens matinéföreställning är en fantastisk fest för barnfamiljen.

Programledare för Melodifestivalen 2022 är Oscar Zia, som själv har varit med och tävlat tre gånger. 2012 gjorde han sin Melodifestivaldebut med låten ”Jalla Dansa Sawa” och året därpå deltog han som soloartist och tog sig till final med ”Yes We Can”. 2016 knep han tävlingens andraplats med låten ”Human”. Dessutom har han gästat tävlingen som programledare tidigare.

Melodifestivalturnén 2022 startar den 5 februari i Malmö, åker vidare till Göteborg, Linköping, Lidköping och Örnsköldsvik för att slutligen avslutas i Stockholm den 12 mars där vinnaren av tävlingen kommer utses.  

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

188 - 750 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Rullstolsplatser bokas via Ticketmasters tillgänglighetslinje 077 670 77 77. En ledsagare går med gratis på samma biljett.

Detta är en TV-produktion, vilket innebär att kameror, fotografer, kablar och annan teknisk utrustning finns inom synfältet från samtliga platser i arenan.

Information.

Information gällande covid-19 och vaccinationsbevis

Här hittar du information om hur vi, tillsammans med våra arrangörer, arbetar för att genomföra evenemangen på ett tryggt och säkert sätt i spåren av covid-19.

Covid-19