Metallica

Ullevi
525 - 1025 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter
Föregående Nästa

Nu återvänder ett av världens största band till Sverige - och Ullevi i Göteborg - Metallica. Den 9 juli kommer de med Worldwired Tour till Sverige. Biljetter släpps fredag 28 september kl. 10.00 - och som vid tidigare biljettsläpp så medföljer ett exemplar (fysiskt eller digitalt) av albumet Hardwired... To Self-Destruct! Support på hela turnén blir den nordiska kombinationen Ghost och Bokassa - missa inte detta!

Hela 29 arenor såg sina publikrekord slås när Metallica tog sin Worldwired Tour till inomhusarenor runt om i Europa. Nu är det dags för utomhusarenor, parker och till och med ett slott. Den 1 maj startar turnén på Estadio Restelo i Lissabon och i Norden kommer bandet till Ullevi i Göteborg, Parken i Köpenhamn, Granåsen i Trondheim och Kantolan Tapahtumapuisto i Hämeenlinna (Tavastehus). De två sistnämnda besöks av Metallica för allra första gången.

9 juli 2019 har alla förutsättningar för att bli en historisk dag på Ullevi. Ett av världens främsta band genom tiderna - mitt under svensk högsommar. Att Ghost och Bokassa följer med som support blir bara en fantastisk bonus!

Vi ses på Ullevi!

Biljetter

Pris 525 - 1025 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

Valhallabadet reception

Se öppettider

Biljettinformation

Max 10 st biljetter per person
Åldersgräns 13 år pga särskilda ljudvolymsbestämmelser
Bästa sitt 1025 kr
Ståplats golden circle 1025 kr
Sittplats läktare 815 kr, 630 kr
Ståplats planen 710 kr
Begränsad sikt och sidosikt 525 kr

Vanliga frågor och svar om biljetter