Miriam Bryant kommer till Scandinavium den 6 mars 2020

Miriam Bryant

Viktig information om 13-årsgräns
Scandinavium
460 - 530 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter
Föregående Nästa

Göteborgs stolthet Miriam Bryant äntrar Scandinaviums scen

Vi har bland annat sett henne göra fantastiska låttolkningar i tv-programmet Så mycket bättre, äga Skansens scen i Allsångsscenen är din och uppträda tillsammans med Håkan Hellström på ett fullsatt Ullevi. Den 6 mars får vi äntligen se en av Sveriges främsta artister, Miriam Bryant, på Scandinavium.

Mi Amor Tour

I våras kom första delen av Miriam Bryants album Mi Amor. På albumet får vi för första gången höra henne sjunga eget material på svenska; låtar som hon skrivit tillsammans med andra stora artister som Joakim Berg, Veronica Maggio, Adam Olenius och Maja Francis. Albumet har minst sagt tagits väl emot av publiken och på radion har singlar som Neråt/Uppåt, Du med dig och Blåmärkshårt (Mi Amor) spelats flitigt.

Albumets andra del kommer att släppas i början av 2020. I samband med det kommer Miriam Bryant att ge sig ut på en stor omfattande turné som blir den hittills största i hennes karriär; Mi Amor Tour. Med sig till konserten på Scandinavium har hon inga mindre än Estraden och Ellen Krauss som support!

Prisbelönad Göteborgsdotter

Miriam Bryant gjorde debut 2012 med den hyllade debutsingeln Finders Keepers, som följdes upp av stora pophits som Raised In Rain och Push Play.
Det stora genombrottet skedde när hon deltog i tv-programmet Så mycket bättre. Hennes tolkningar låg både etta, tvåa och trea på Svensktoppen, samtidigt! Därefter har hon belönats med både Rockbjörnar och P3 Guld-statyetter.

Det råder ingen tvekan om att göteborgarna är stolta över sin Miriam Bryant. 2015 blev hon Årets Göteborgare och 2018 fick hon ta emot Göteborgs Kulturpris och belönades med en egen spårvagn. Att hon nu kommer att uppträda på Göteborgs största inomhusscen känns inte som något annat än en självklarhet.

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

Pris 460 - 530 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Biljettkassa

Valhallabadet reception

Se öppettider