Molly Sandén

Molly Sandén

Scandinavium
530 - 740 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Nytt datum för konserten med Molly Sandén

På grund av rådande omständigheter flyttas tyvärr Molly Sandéns konsert på Scandinavium från den 4 februari till den 17 mars.

Håll hårt i din biljett, den gäller automatiskt till det nya datumet och du som biljettköpare behöver inte göra någonting. Vi ser fram emot att se dig på det nya datumet.

Vi är oerhört tacksamma för att ni har förståelse för situationen, snart ses vi live igen! Om du inte har möjlighet att gå på det nya datumet – vänligen kontakta Ticketmaster för eventuellt byte eller återlösen senast den 28 januari 2022.

/ Live Nation

DOM SKA VETA ARENA TOUR

“Känns overkligt ärofyllt att få starta nästa år tillsammans med er i de där arenorna jag drömt om sen jag va liten... med scener så stora att alla mina olika sidor och känslor får plats. Mäktigt. Längtar!” - Molly Sandén

Efter Oscarsuccén med hyllningar världen över släppte Molly Sandén i början av maj sitt tredje album på svenska, DOM SKA VETA (MILKSHAKE/Sony Music). Ett album på elva spår med tidigare släppta låtar som Jag mår bra nu, Kärlek slutar alltid med bråk och Nån annan nu. Albumet har fått ett fantastiskt mottagande och hyllningar av bl.a. DI Weekend, Dagens Nyheter och Aftonbladet.

Med över 300 miljoner streams på Spotify, turnéer som sålt slut på rekordtid och mängder med Platina-singlar och prestigefyllda priser (Årets Pop, Årets Album och Årets Artist på Grammisgalan samt Guldmicken (för årets live) och Årets Pop på P3 Guld) är Molly Sandén en av Sveriges tveklöst största artister och låtskrivare.

Special Guest på konserten är dessutom stjärnskottet Daniela Rathana!

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

530 - 740 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Ståplats 740 SEK
Läktare Nedre 635 SEK
Läktare Kortsida 530 SEK
Rullstolsplats 635 SEK (1 medföljare med fritt utan biljett, köps via ticketmaster.se eller via Ticketmaster call center 077 670 77 77)

Max 10 biljetter per bokning.
Åldersgräns är 13 år på ståplats. Ingen åldersgräns på läktaren.

Information.

Information gällande covid-19 och vaccinationsbevis

Här hittar du information om hur vi, tillsammans med våra arrangörer, arbetar för att genomföra evenemangen på ett tryggt och säkert sätt i spåren av covid-19.

Covid-19

Biljettkassa

Om det finns biljetter kvar till försäljning på evenemangsdagen kommer de gå att köpa på plats i Scandinaviums biljettkassa.

Scandinaviums biljettkassa