Monster Jam

Ullevi
120 - 645 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter
Föregående Nästa

Monster Jam är tillbaka på Ullevi den 15 juni 2019. Åter igen ska de 4 ton tunga monstertruckarna gör entré igen i familjeshowen som inte är någon annan lik.

Monstertruckarna i både race och freestyle. Vi har för första gången två svenska förarare i Monster Jam show! Swedish Battle mellan Zombie - Alx Danielsson och Earthshaker - Peter Nyman, det kommer att bli en legendarisk show med dessa två starka svenska förare. Det här tillfället kan ni inte missa! Ullevi kommer att fyllas med hårt satsande monstertruckar i en prestigefull kamp om vem som är starkast, snabbast och sätter de häftigaste hoppen som inte lämnar någon oberörd. Det blir en storslagen motorfest för hela familjen.

Träffa förarna på Pit Party
Kom riktigt nära truckarna och dina favoritförare på Pit Party innan showen, mellan 11.00 och 13.00. På den specialbyggda tävlingsbanan av jord får du chansen att röra dig fritt och spana in monstertruckarna, samla autografer och fotografera så mycket du vill! Biljett till Pit Party kan köpas i Ullevis biljettkassa från kl 10.00 på evenemangsdagen.

Se filmen från amerikanska Monster Jam!

Biljetter

Pris 120 - 645 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

Valhallabadet reception

Se öppettider