NHL Global Serie - Open Practice

Scandinavium
150 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter
Föregående Nästa

Snart kommer NHL-lagen New Jersey Devils och Edmonton Oilers till Scandinavium för en ordinarie seriematch. Lördagen den 6 oktober möts lagen - men redan fredagen den 5 oktober får alla hockeyfans möjligheten att se båda lagen spela då de tränar i Scandinavium! Biljettsläpp fredagen den 7 september kl. 09:00 i Scandinaviums biljettkassa!

NHL Global Series 2018 blir sjunde säsongen som NHL reser till Europa med ordinarie seriematcher. Matcherna visar upp några av de största hockeystjärnorna i världen vilket har genererat ett ökat globalt intresse för världens främsta hockeyliga.

Devils vs. Oilers i Scandinavium blir match 23 som spelas i Europa - match 11 i Sverige - och den allra första matchen som spelas i Göteborg. Matchen kommer att sändas på TV3 med partnern Viasats hjälp och NHL Global Series 2018 görs även möjligt av partners adidas, SAP, Blåkläder, Hankook, Nocco, Scandic och Expressen.

Innan besöket i Göteborg kommer de båda lagen att spela en varsin träningsmatch - New Jersey Devils åker till Schweiz för att där ta sig an SC Bern medan Edmonton Oilers beger sig till Tyskland för att mäta sina krafter med Kölner Haie.

Vi ser fram emot att se några av världens bästa spelare i Göteborg - och för de som inte fick möjlighet att köpa biljett till matchen så finns det nu en ypperlig möjlighet att få se spelarna på is ändå! Fredag 5 oktober på Scandinavium!

Hålltider:
Doors/Entré kl 10.00
Team Practices kl 11.00-ca 13.30

Släpps i Scandinaviums biljettkassa fredagen den 7 september kl. 09.00

Biljetter

Pris 150 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

Scandinavium biljettkassa

Se öppettider

Biljettinformation

Hålltider:
Doors/Entré kl 10.00
Team Practices kl 11.00-ca 13.30

Släpps i Scandinaviums biljettkassa fredagen den 7 september kl. 09.00

 

Vanliga frågor och svar om biljetter