Örgryte IS

Örgryte IS
VS
Helsingsborgs IF
Gamla Ullevi
65 - 200 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter

ÖIS är en av Sveriges äldsta fotbollsklubbar och deras motto lyder "Kärlek och trohet sedan 1887". Så, kom till Gamla Ullevi och visa din lojalitet!

Bra att veta inför evenemanget

Det är inte är tillåtet att ta med sig egen mat och dryck in på Gamla Ullevi. I våra kiosker kan du handla korv med bröd, hamburgare, kaffe, godis, snacks etc.

Det är givetvis inte heller tillåtet att ta med sig någon form av vapen eller andra föremål som skulle kunna användas som vapen, såsom paraplyer. Det är tillåtet att ta med sig kamerautrustning för "amatörbruk".

På Gamla Ullevi finns ingen effektförvaring, vi hänvisar till centralstationen för närmast möjlighet till inlåst förvaring.

Biljetter

Pris 65 - 200 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

Scandinavium biljettkassa

Se öppettider

Biljettinformation

Tänk på att köpa din biljett till matchen i god tid. Biljettkassan på Gamla Ullevi är endast öppen på matchdagen och öppnar då 3 timmar innan avspark. Innan dess kan du köpa din biljett direkt här på webben eller hos Got Event Biljett (Scandinavium).

För telefonbokning ring:
Ticketmaster: 0771-70 70 70
Ordinarie öppettider
Måndag - fredag, kl. 09.00 - 17.00
Lördagar: kl. 10.00 - 14.00 endast mejl: info@ticketmaster.se

.

Vanliga frågor och svar om biljetter

Klassiska Scandinavium moderniseras

Nu investeras 100 miljoner kronor för att Scandinavium även fortsättningsvis ska vara konkurrenskraftig och attraktiv för arrangörer och besökare i ytterligare 15 år.

Spännande, jag vill läsa mer!
Appen Got Event Tillgänglighet

Evenemang för alla - Appen Got Event Tillgänglighet

Våra arenor blir nu mer tillgängliga för dig som behöver syntolkning, teckentolkning eller teleslinga. Appen Got Event Tillgänglighet finns för att fler ska uppleva magiska ögonblick på våra arenor.

Häftigt, jag vill läsa mer!