Partille Cup - The Opening Ceremony

Scandinavium
Pris ej fastställt

Biljetter släppta

Föregående Nästa

Invigningen kommer att bli än mer fartfylld med ett högre tempo och fulladdad med energi.

Om festivalen

Opening Festival Ceremony är på många sätt unik bland turneringar. Förutom handboll så handlar Partille Cup om att dela upplevelser med och möta andra kulturer. Under en och samma kväll är detta möjligt och det är just därför vi lägger ner så mycket tid och energi i vår Opening Festival Ceremony.

Invigningskvällen är veckans höjdpunkt när det gäller att samlas utanför handbollsplanen. Runt en timmes lång show med musik, dans och sist men inte minst en fartfylld presentation av de deltagande länderna under stående ovationer och med gränslös kärlek från övriga besökare. Tusentals människor bidrar till en fylld arena. Alla kommer vara där.

Biljetterna till Opening Festival ingår i deltagaravgiften. Just nu planeras invigningen för fullt. Beroende av placering av scen och upplägg vet vi ännu inte vilken publikkapacitet vi kan förvänta oss. Detaljer om biljetter för allmänheten och lokala lag kan vi därför inte gå ut med i dagsläget. Så fort vi vet kommer vi publicera nyhet och kommunicera ut till alla berörda om vad som kommer gälla.

Det kommer bli en fullsatt arena i år så se till att komma tid – detta är showen som ingen vill missa!

Biljetter

Pris Pris ej fastställt Biljetter släppta

Got Event Biljett

Scandinavium biljettkassa

Se öppettider

Biljettinformation

Biljetter säljs endast via arrangör!
Uppdaterad info hittar du här.

Biljetterna till Opening Festival ingår i deltagaravgiften för alla lag i kat A, B och C.

Lokala lag, supporters, och allmänheten kan förhoppningsvis köpa biljetter i Centralinformationen på Heden. För de medresenärer som har bokat in er minst 5 nätter på hotell via Partille Cup ingår en invigningsbiljett per resenär.

Vanliga frågor och svar om biljetter