Planet Earth II - Live in Concert!

Scandinavium
530 - 840 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter

Låt dig bli visuellt guidad genom extrema livsmiljöer - på öar, i öknen, i djungeln samt till och med i städer - som tidigare har varit okända för oss människor. Föreställningen framförs med en åttio personer stor symfoniorkester för en medryckande akustisk upplevelse.

2006 revolutionerade BBC-dokumentären PLANET EARTH naturfilmandet och ändrade vår syn på den värld vi lever i. Tio år senare har den följts upp av PLANET EARTH II, den efterlängtade fortsättningen på det spektakulära porträttet av vår planet. Kamerateamet spenderade tre år åt att filma PLANET EARTH II. De filmade under totalt 2089 dagar under 117 resor till 40 olika länder och spelade, med hjälp av drönare, kamerafällor, teleobjektiv, lågljus- och höghastighetskameror, in unikt bildmaterial av vår värld och dess invånare. Tack vare den avancerade tekniken gjorde de det möjligt att få uppleva naturen från en helt ny vinkel - närmare, mer uppslukande och mer överraskande än någonsin tidigare.

PLANET EARTH II gav BBC rekordhöga tittarsiffror då den först visades i Storbritannien och enskilda klipp har blivit virala online, medan serien i dess helhet har blivit en stor succé även här i Sverige. Under konsertversionen kommer fascinerande scener från serien att visas på en gigantisk skärm i fascinerande 4K-ultra-HD-format som låter publiken komma närmare helt nya världar, än vad som tidigare varit möjligt.

Värd för kvällen är Martin Emtenäs – Sveriges mest folkkära naturförmedlare, som varit programledare för bland annat Mitt i naturen och Det stora fågeläventyret.  Mellan filmsekvenserna förklarar han hur dokumentärfilmarna har arbetat samt kontexten till det som ska visas och ger intressant bakgrundsinformation till PLANET EARTH II.

Biljetter

Pris 530 - 840 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

(Biljettkassan Scandinavium)
Scandinavium, Valhallagatan 1

Se öppettider

Biljettinformation

Föreställningen varar ca 2 timmar och 20 minuter inklusive paus. 

Max 15 biljetter per person!

Åldergräns : 6 år

Rullstolsplatser bokas på telefon hos Ticketmaster på 0771-70 70 70

Vanliga frågor och svar om biljetter