Planet Earth II - Live in Concert!

Föregående Nästa

Låt dig bli visuellt guidad genom extrema livsmiljöer - på öar, i öknen, i djungeln samt till och med i städer - som tidigare har varit okända för oss människor. Föreställningen framförs med en åttio personer stor symfoniorkester för en medryckande akustisk upplevelse.

2006 revolutionerade BBC-dokumentären PLANET EARTH naturfilmandet och ändrade vår syn på den värld vi lever i. Tio år senare har den följts upp av PLANET EARTH II, den efterlängtade fortsättningen på det spektakulära porträttet av vår planet. Kamerateamet spenderade tre år åt att filma PLANET EARTH II. De filmade under totalt 2089 dagar under 117 resor till 40 olika länder och spelade, med hjälp av drönare, kamerafällor, teleobjektiv, lågljus- och höghastighetskameror, in unikt bildmaterial av vår värld och dess invånare. Tack vare den avancerade tekniken gjorde de det möjligt att få uppleva naturen från en helt ny vinkel - närmare, mer uppslukande och mer överraskande än någonsin tidigare.

PLANET EARTH II gav BBC rekordhöga tittarsiffror då den först visades i Storbritannien och enskilda klipp har blivit virala online, medan serien i dess helhet har blivit en stor succé även här i Sverige. Under konsertversionen kommer fascinerande scener från serien att visas på en gigantisk skärm i fascinerande 4K-ultra-HD-format som låter publiken komma närmare helt nya världar, än vad som tidigare varit möjligt.

Värd för kvällen är Martin Emtenäs – Sveriges mest folkkära naturförmedlare, som varit programledare för bland annat Mitt i naturen och Det stora fågeläventyret.  Mellan filmsekvenserna förklarar han hur dokumentärfilmarna har arbetat samt kontexten till det som ska visas och ger intressant bakgrundsinformation till PLANET EARTH II.

Biljetter

Pris 272 - 840 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

Scandinavium biljettkassa

Se öppettider

Biljettinformation

Max 15 biljetter per person!

Barnpris (tom 12 år) : 272-377 :- inklusive serv.avgift.

Åldergräns : 6 år

Rullstolsplatser bokas på telefon hos Ticketmaster på 0771-70 70 70

Vanliga frågor och svar om biljetter

Bild på Scandinavium efter ombyggnad 2017. Entréerna har stora glaspartier och det finns en ny restaurang med en ny trappa.

Scandinavium moderniseras och får ny modern evenemangsrestaurang

Den nya restaurangen heter Glöd kök & bar och tar 400 sittande gäster med en maxkapacitet för 700 personer. Öppnar i höst!

Häftigt, jag vill veta mer!