Rammstein.

Rammstein

Viktig information om 13-årsgräns
Ullevi
770 - 1285 SEK

Utsålt

Köp biljetter
Föregående Nästa

Rammstein intar Ullevi

Konserterna har flyttas till 2022. Redan köpt biljett gäller till nytt datum enligt följande:

  • 31 juli 2020 / 30 juli 2021 = 29 juli 2022
  • 1 aug 2020 / 31 juli 2021 = 30 juli 2022

För frågor om biljetter och återlösen, se arrangören FKP Scorpios villkor.

Historien om Rammstein börjar i Berlin 1994. Året efter debuterar bandet med albumet ”Herzeleid”, som spelades in i Polarstudion i Stockholm. Skivan mottas positivt i hemlandet, och det är mycket tack vare Nine Inch Nails Trent Reznor och hans val att inkludera två av deras låtar på soundtracket till David Lynchs film ”Lost Highway” som bandet snabbt når ut och får en världsomspännande skara fans. Med Reznor som garant för bandets trovärdighet öppnas portar, som tidigare varit barrikerade av det tyska språket, för första gången sedan Kraftwerks dagar.

Med provokationen som ett av flera grepp har Rammstein utvecklats till mer än ett band, med kopplingar till klassisk och samtida litteratur samt konst är de idag mer att likna vid ett konstnärskollektiv. De tar till vara på alla tillgängliga medel för att ge maximal effekt av sina uttryck, och det är knappast en tillfällighet att Rammstein har hittat en själsfrände i Jonas Åkerlund, åt dem har han gjort några av sina mest uppmärksammade videos.

2019 släppte bandet sitt första nya album på tio år. Självbetitlade ”Rammstein” var ett sant styrkebesked och nu ser vi fram emot att få höra både nya och gamla favoriter live.

Bandets konsert på Stockholms Stadion 14 augusti 2019 blev en triumf. 32 000 vilda fans, utsålt och lyriska recensioner:

    • ”Galet bra av Rammstein” – Aftonbladet
    • ”Kommer dominera Ullevi” – Göteborgs-Posten
    • ”Rammsteins liveshow saknar motstycke” – Expressen

Skriver historia på Ullevi

Nu laddar de för att skriva in sig i historieböckerna – 2022 blir Rammstein det första hårdrocksbandet någonsin att spela på Ullevi två kvällar på raken!

- Det är alltid väldigt roligt att presentera de stora akterna på Ullevi. Och lite extra roligt är det när artisten eller bandet spelar för första gången på arenan. Rammstein rankas som ett av världens främsta liveband så debuten på Ullevi lär bli något alldeles extra, säger Got Events vd Lotta Nibell.

Biljetter

770 - 1285 SEK Köp biljetter Utsålt

Biljettinformation

Vid frågor om biljetter hänvisar vi till arrangörens FAQ eller Ticketmaster.

Information.

Information gällande covid-19 och vaccinationsbevis

Här hittar du information om hur vi, tillsammans med våra arrangörer, arbetar för att genomföra evenemangen på ett tryggt och säkert sätt i spåren av covid-19.

Covid-19
Vy över evenemangsstråket. Pylonerna på Ullevi lyser upp arenan.

Biljettkassa

Om det finns biljetter kvar till försäljning på evenemangsdagen kommer de gå att köpa på plats i Ullevis biljettkassa.

Ullevis biljettkassa