Rammstein på Ullevi sommaren 2021

Rammstein

Viktig information om 13-årsgräns
Ullevi
770 - 1285 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter
Föregående Nästa

Rammsteins konsert flyttad till 2021.

På grund av rådande omständigheter kring coronaviruset kommer Rammsteins turné inte att äga rum i sommar. Arrangören tittar just nu på nya konsertdatum längre fram och kommer återkomma med mer info så snart som möjligt. De hälsar att din biljett är giltig tills vidare och att de inte återlöser några biljetter förrän de förhoppningsvis kan bekräfta ett nytt datum.

Rammstein intar Ullevi

Eld, explosioner och spektakulära scenbyggen – det är inte utan anledning som de tyska hårdrockarna Rammstein rankas som ett av världens absolut bästa liveband. Tidigare i år kom det efterlängtade självbetitlade albumet, det första på tio år. Har du aldrig upplevt Rammstein live är det dags nu. Och har du sett dem tidigare vet du exakt hur häftigt det här kommer att bli.

Historien om Rammstein börjar i Berlin 1994, och året efter debuterar bandet med albumet ”Herzeleid” som speladas in i Polarstudion i Stockholm och mottas positivt i hemlandet. Men det var mycket tack vare Nine Inch Nails Trent Reznor och hans val att inkludera två av deras låtar på soundtracket till David Lynchs film Lost Highway som bandet snabbt når ut och får en världsomspännande skara fans. Med Reznor som garant för bandets trovärdighet öppnas portar, som tidigare varit barrikerade av det tyska språket, för första gången sedan Kraftwerks dagar.

Med provokationen som ett av flera grepp har Rammstein utvecklats till mer än ett band, med kopplingar till klassisk och samtida litteratur och konst är de idag mer att likna vid ett konstnärskollektiv. De tar till vara på alla tillgängliga medel för att ge maximal effekt av sina uttryck, och det är knappast en tillfällighet att Rammstein har hittat en själsfrände i Jonas Åkerlund, åt dem har han gjort några av sina mest uppmärksammade videos.

- Det är alltid väldigt roligt att presentera de stora akterna på Ullevi. Och lite extra roligt är det när artisten eller bandet spelar för första gången på arenan. Rammstein rankas som ett av världens främsta liveband så debuten på Ullevi lär bli något alldeles extra, säger Got Events vd Lotta Nibell.

Biljetter

Pris 770 - 1285 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Biljettkassa

Valhallabadet reception

Se öppettider