Rod Stewart

Scandinavium
740 - 1340 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter

Bra att veta inför evenemanget

Här hittar du all information du behöver inför Rod Stewart på Scandinavium. Varmt välkommen!

Kom i god tid - Insläpp kl. 18:15
Vi vill passa på att påminna om vikten att komma i god tid. Eftersom det inte är några förband denna kväll så går Rod Stewart på scenen på utsatt tid kl 19.30. Då det är väldigt många som ska in i arenan riskerar det därför att bli långa köer. Rod Stewart är mån om att starta i tid och kommer därför inte vänta in publiken om det bildas kö, därför rekommenderar vi att man ska vara på plats senast kl. 18.40 för att inte riskera att missa något av konserten. Obs! Lämna även större väskor hemma för att underlätta inpasseringen. 

Viktig info om tillfällig entré och biljettkassa
På grund av Scandinaviums ombyggnad är entrén flyttad intill Svenska Mässans gata 8, följ hänvisning utmed Scandinavium och Skånegatan.

Under evenemangsdagen finns det även en biljettkassa öppen från och med
klockan 12.00 i anslutning till den nya entrén.

Alla övriga dagar är biljettkassan tillfälligt flyttad till Ullevi vid Paradentrén.
Öppettider: Måndag - fredag kl. 12.00-16.00

Hålltider
Dörrar öppnar kl. 18.15
Konsertstart ca kl. 19.30

Garderob
Garderob D och O är öppna. Endast swish och kontantbetalning

Tillgänglighetsinformation
Personer med rullstol hänvisas till ingång via Svenska Mässans gata 8. Placering på rad 6 på sektion C,D,R,T och G. Ta del av mer detaljerad information om tillgängligheten på Scandinavium här

Merchandise
I foajén kan du köpa diverse merchandise.

Kameror
Systemkameror och videoutrustning är ej tillåtet inne på arenan. Mobiltelefoner med kamera och kompaktkameror är tillåtna.

Barer
Nedan barer öppnar klockan 18.15
Foajébaren Sektion D
VIP-loungen Millibar Sektion E och F
Rinkside Bar Sektion S och P

Du surfar gratis i Scandinavium
Det enda du behöver göra är att skapa ett konto. Sedan kan du surfa, maila eller kolla sociala medier när du besöker arenan. Logga in på nätverket ”Scandinavium” och följ instruktionerna.

Ta dig till arenan
Vi uppmanar dig att i möjligaste mån åka kollektivt, cykla eller gå till evenemanget. Hitta närmaste resväg med hjälp av Västtrafiks reseplanerare

Parkering
Närmaste parkeringsplatser är Burgårdens gymnasium, Valhallas parkering samt ICA Focushuset och övriga parkeringsanläggningar i Gårda. Även Ullevigaraget går bra, det finns en fin gångväg rakt över Burgårdsparken.

För allas trivsel
Scandinavium är en rökfri arena - rökning är endast tillåten på angiven plats, utanför sektion C och J. Förbudet gäller även e-cigarett.

Hjälp på plats
Vi hjälper dig gärna direkt på plats. Kontakta någon av våra evenemangsvärdar/-värdinnor om du har några frågor.

Vanliga frågor och svar inför denna konsert
Här på vår hemsida har vi samlat alla de vanligaste frågorna kring detta evenemang och här uppdaterar vi kontinuerligt. Informationen kan komma att ändras ända fram till konsertdagen. Vid övriga frågor kan du maila till eventinfo@gotevent.se eller ställa din fråga via Facebook!

Önskar er alla en legendarisk kväll!

Söndagen den 28 maj är det dags för Rod att inta Scandinavium för en efterlängtad konsert!

Den levande legenden Rod Stewart återvänder till Sverige! Förra året fyllde han Ericsson Globe och Malmö Arena och bjöd publiken på två oförglömliga konserter med sin ”Hits 2016”-turné. Nu heter turnén ”Hits 2017” och kommer landa i Göteborg för hans första konsert i staden på 12 år. 

Det råder ingen brist på listettor att välja från när det gäller Rod Stewart. Denna turné lever verkligen upp till namnet ”Hits”, med tidlösa klassiker såsom: You Wear It Well, Maggie May, Da Ya Think I’m Sexy, Baby Jane, The First Cut is the Deepest, I Don’t Want To Talk About It, Tonight’s The Night och Sailing.

Rod Stewart är en av de bäst säljande artisterna någonsin med över 200 miljoner sålda album. Hans karaktäristiska röst, stil och frisyr har korsat populärmusikens alla genres och gjort honom till en av få artister vars stora framgång sträckt sig över hela fem decennier. Han har blivit invald i Rock & Roll Hall of Fame två gånger (som soloartist och som medlem i The Faces) och vunnit de flesta priser man kan vinna.

Biljetter

Pris 740 - 1340 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

(Biljettkassan Scandinavium)
Scandinavium, Valhallagatan 1

Se öppettider