Så som i himmelen

Scandinavium
695 - 895 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Musikalen Så som i himmelen på Scandinavium

Musikalversionen av en av Sveriges mest älskade filmer, Kay Pollaks ”Så som i himmelen”, har lockat en stor publik och belönats med både 5-stjärniga recensioner och stående ovationer. Nu kommer den hyllade musikalen äntligen till Göteborg och du har chansen att uppleva den live på Scandinavium.

”Så som i himmelen” är en hjärtevärmande musikal som får dig att både skratta, gråta och sjunga med. Fredrik Kempe har komponerat musik som tillsammans med filmhiten ”Gabriellas sång” ger nytt liv till historien om dirigenten Daniel som återvänder till sin barndomsby och tar över den lilla kyrkokören.

I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya och hyllade stjärnskott Philip Jalmelid och Tuva B Larsen, världsstjärnan Malena Ernman, folkkära Morgan Alling, musikalstjärnorna och skådespelarna Anders Ekborg, Sofia Pekkari, Christopher Wollter med flera, Körens övriga sångglada medlemmar gestaltas bland andra av Beatrice Järås, Rikard Björk, Thérèse Andersson Lewis och Linus Eklund Adolphson. Allt detta backas upp av en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

695 - 895 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Max 30 biljetter per köp.

Rullstolsplats

Rullstolsplats köps via ticketmaster.se eller Ticketmaster call center på 077 670 77 77. 1 medföljare får följa med utan biljett. Entré via Scandinaviums Huvudentré. Placering på rad 6, sektion C, D, R eller T.