Sabaton - The Great Tour

Viktig information om 13-årsgräns
Scandinavium
525 - 585 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter
Föregående Nästa

Se heavy metal-hjältarna Sabaton på Scandinavium

Den 14 februari kommer Sabaton till Scandinavium med sin turné "The Great Tour". Med sig som support har de inga mindre än Apocalyptica och Amaranthe.

Med sitt senaste album "The Great War" har heavy metal-bandet Sabaton gett sig ut på den världsomfattande turnén "The Great Tour". Turnén är en stor och påkostad turnéproduktion som dessutom gästas av Amaranthe och de finska cello-hårdrockarna Apocalyptica.

- I mitten av Februari rullar vi in i Sverige med den största turnéproduktionen vi någonsin haft och i vanlig ordning har vi ett par grymma band med oss, Amaranthe är ett svenskt band som med inte mindre än tre frontpersoner verkligen ger allt och kommer öppna varje kväll med fullt ställ. Sedan kommer en överraskning för många i den världsunika cello-rockgruppen Apocalyptica från Finland. Med ett verkligen unikt sound har dom varit ständigt aktuella sedan 1996, inte minst med deras tolkningar av Metallicas största låtar, och nu senast med en tolkning av vår singel Fields of Verdun från vår kommande skiva, hälsar Pär från SABATON och fortsätter:

- Förutom tre grymma band å en sjuhelvetes show så har vi en liten detalj till som vi kommer att avslöja senare…

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

Pris 525 - 585 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Biljettkassa

Valhallabadet reception

Se öppettider